Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАРАЛЕЛ АКТИВ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148113165
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ПАРАЛЕЛ АКТИВ МЕНИДЖМЪНТ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ВАСИЛ ДРУМЕВ, 40, вх. В, ет. 5 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
6202 - консултанска дейност по информационни технологии
Предмет на дейност
Външна и вътрешна търговска дейност със стоки за потребление, суровини, материали, машини, съоръжения и други стоки; импорт, експорт и реекспорт; лизингови сделки; представителство, посред... Външна и вътрешна търговска дейност със стоки за потребление, суровини, материали, машини, съоръжения и други стоки; импорт, експорт и реекспорт; лизингови сделки; представителство, посредничество и комисионерство на местни и чуждестранни лица; вътрешен и международен транспорт и транспортни услуги; консултантска дейност; спедиторска дейност, маркетинг, мениджмънт, издателска и рекламна дейност; Организиране и провеждане на семинари и обучения; Управление на недвижими имоти, даване под наем и експлоатация на собствени недвижими имоти, уеб дизайн и програмиране в областта на информационните технологии; продажби по интернет, интернет поддръжка; Поддръжка на интернет приложение, поддръжка на софтуер; организиране на курсове за обучение на специалисти в областта на информационните технологии; вътрешен и международен туризъм. Туристическа и туроператорска дейност, хотелиерство и ресторантьорство; покупка, строителство и продажба на недвижими имоти. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОГНЯН НИКОЛАЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ОГНЯН НИКОЛАЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАРАЛЕЛ АКТИВ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД с ЕИК/ПИК 148113165 е основана на 15 Декември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖАКТЕК КОНСУЛТ", но на 6 Март 2018 година то бива сменено на сегашното "ПАРАЛЕЛ АКТИВ МЕНИДЖМЪНТ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2018-03-06
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖАКТЕК КОНСУЛТ на ПАРАЛЕЛ АКТИВ МЕНИДЖМЪНТ
Промяна предмет на дейност
- Външна и вътрешна търговска дейност със стоки за потребление, суровини, материали, машини, съоръжения и други стоки; импорт, експорт и реекспорт; лизингови сделки; представителство, посредничество и комисионерство на местни и чуждестранни лица; вътрешен и международен транспорт и транспортни услуги; консултантска дейност; спедиторска дейност, маркетинг, мениджмънт, издателска и рекламна дейност; уеб дизайн и програмиране в областта на информационните технологии; продажби по интернет, интернет подръжка. Подръжка на интернет приложение, подръжка на софтуер; организиране на курсове за обучение на специалисти в областта на информационните технологии; вътрешен и международен туризъм. Туристическа и туроператорска дейност, хотелиерство и ресторантьорство; покупка, строителство и продажба на недвижими имоти.
+ Външна и вътрешна търговска дейност със стоки за потребление, суровини, материали, машини, съоръжения и други стоки; импорт, експорт и реекспорт; лизингови сделки; представителство, посредничество и комисионерство на местни и чуждестранни лица; вътрешен и международен транспорт и транспортни услуги; консултантска дейност; спедиторска дейност, маркетинг, мениджмънт, издателска и рекламна дейност; Организиране и провеждане на семинари и обучения; Управление на недвижими имоти, даване под наем и експлоатация на собствени недвижими имоти, уеб дизайн и програмиране в областта на информационните технологии; продажби по интернет, интернет поддръжка; Поддръжка на интернет приложение, поддръжка на софтуер; организиране на курсове за обучение на специалисти в областта на информационните технологии; вътрешен и международен туризъм. Туристическа и туроператорска дейност, хотелиерство и ресторантьорство; покупка, строителство и продажба на недвижими имоти.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма