Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАРАЛЕЛ АКТИВ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148113165
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ПАРАЛЕЛ АКТИВ МЕНИДЖМЪНТ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ВАСИЛ ДРУМЕВ, 40, вх. В, ет. 5 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Външна и вътрешна търговска дейност със стоки за потребление, суровини, материали, машини, съоръжения и други стоки; импорт, експорт и реекспорт; лизингови сделки; представителство, посред... Външна и вътрешна търговска дейност със стоки за потребление, суровини, материали, машини, съоръжения и други стоки; импорт, експорт и реекспорт; лизингови сделки; представителство, посредничество и комисионерство на местни и чуждестранни лица; вътрешен и международен транспорт и транспортни услуги; консултантска дейност; спедиторска дейност, маркетинг, мениджмънт, издателска и рекламна дейност; Организиране и провеждане на семинари и обучения; Управление на недвижими имоти, даване под наем и експлоатация на собствени недвижими имоти, уеб дизайн и програмиране в областта на информационните технологии; продажби по интернет, интернет поддръжка; Поддръжка на интернет приложение, поддръжка на софтуер; организиране на курсове за обучение на специалисти в областта на информационните технологии; вътрешен и международен туризъм. Туристическа и туроператорска дейност, хотелиерство и ресторантьорство; покупка, строителство и продажба на недвижими имоти. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОГНЯН НИКОЛАЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ОГНЯН НИКОЛАЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАРАЛЕЛ АКТИВ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД с ЕИК/ПИК 148113165 е основана на 15 Декември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖАКТЕК КОНСУЛТ", но на 6 Март 2018 година то бива сменено на сегашното "ПАРАЛЕЛ АКТИВ МЕНИДЖМЪНТ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - June 19, 2019 07:33
Годишен финансов отчет - March 6, 2018 11:48
Годишен финансов отчет - March 6, 2018 11:48
Годишен финансов отчет - December 9, 2017 08:52
Годишен финансов отчет - November 30, 2016 09:48
Годишен финансов отчет - March 12, 2015 16:55
Годишен финансов отчет - January 22, 2014 16:18
Годишен финансов отчет - April 4, 2012 14:57
Годишен финансов отчет - April 4, 2012 14:57
Годишен финансов отчет - April 4, 2012 14:57

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2018-03-06
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖАКТЕК КОНСУЛТ на ПАРАЛЕЛ АКТИВ МЕНИДЖМЪНТ
Промяна предмет на дейност
- Външна и вътрешна търговска дейност със стоки за потребление, суровини, материали, машини, съоръжения и други стоки; импорт, експорт и реекспорт; лизингови сделки; представителство, посредничество и комисионерство на местни и чуждестранни лица; вътрешен и международен транспорт и транспортни услуги; консултантска дейност; спедиторска дейност, маркетинг, мениджмънт, издателска и рекламна дейност; уеб дизайн и програмиране в областта на информационните технологии; продажби по интернет, интернет подръжка. Подръжка на интернет приложение, подръжка на софтуер; организиране на курсове за обучение на специалисти в областта на информационните технологии; вътрешен и международен туризъм. Туристическа и туроператорска дейност, хотелиерство и ресторантьорство; покупка, строителство и продажба на недвижими имоти.
+ Външна и вътрешна търговска дейност със стоки за потребление, суровини, материали, машини, съоръжения и други стоки; импорт, експорт и реекспорт; лизингови сделки; представителство, посредничество и комисионерство на местни и чуждестранни лица; вътрешен и международен транспорт и транспортни услуги; консултантска дейност; спедиторска дейност, маркетинг, мениджмънт, издателска и рекламна дейност; Организиране и провеждане на семинари и обучения; Управление на недвижими имоти, даване под наем и експлоатация на собствени недвижими имоти, уеб дизайн и програмиране в областта на информационните технологии; продажби по интернет, интернет поддръжка; Поддръжка на интернет приложение, поддръжка на софтуер; организиране на курсове за обучение на специалисти в областта на информационните технологии; вътрешен и международен туризъм. Туристическа и туроператорска дейност, хотелиерство и ресторантьорство; покупка, строителство и продажба на недвижими имоти.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма