Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛАРГИТА ЕАД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на January 31, 2017 15:10
ЕИК/ПИК
148128480
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ЛАРГИТА
Транслитерация
LARGITA JSK
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Плиска, 13, ет. 2 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Рекламна дейност и услуги; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, външнотърговска дейност, търг... Рекламна дейност и услуги; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, външнотърговска дейност, търговско посредничество и представителство, комисионни и спедиционни сделки, пътнически и товарни услуги в страната и чужбина, маркетинг, заведения за хранене и развлечения, хотелиерски, туристически, в т.ч. външнотуристически. Информационни, програмни, импресарски или други услуги, незабранени със закон, покупка строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство, пренос или разпределение на енергия, включително инженерингова дейност, опериране и поддръжка на оборудването за производство на електроенергия, за които не се изисква лиценз, /в случай че за извършване на посочените дейности е необходимо разрешение или лиценз, същите ще се осъществяват след получаване на съответните документи/; преработване на земеделски и/или горски продукти; счетоводни услуги, ТРЗ, личен състав, правни услуги, информационни и комуникационни услуги. прочети още скрии
Съвет на директорите
Станимир Нанков Радков (свързан с 4 фирми)
Полина Тодорова Пеева (свързан с 5 фирми)
Тонка Маринова Димитрова (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Мина Александрова Вълева - Радкова (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛАРГИТА ЕАД на латиница "LARGITA JSK" с ЕИК/ПИК 148128480 е основана на 10 Март 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2010-02-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, Одесос, ул. СЛАВЯНСКА, 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. СЛАВЯНСКА, 22

2012-03-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. СЛАВЯНСКА, 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Съборни, 22
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на ЕАД
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ДA ГИ ПPEПPOДAДE B ПЪPBOHAЧAЛEH ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД; ПPИДOБИBAHE, УПPABЛEHИE И ПPOДAЖБA HA AKTИBИ; BЪTPEШHO И BЬHШHA TЪPГOBCKA ДEЙHOCT;ПPOИЗBOДCTBEHA ДEЙHOCT И УCЛУГИ; ПPEДCTABИTEЛCTBO /БEЗ ПPOЦECУAЛHO/; ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA; KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ; CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT; XOTEЛИEPCKИ, TУPИCTИЧECKИ, PEKЛAMHИ, ИHФOPMAЦИOHHИ, ПPOГPAMHИ, ИMПPECAPCKИ ИЛИ ДPУГИ УCЛУГИ; ПOKУПKA, CTPOEЖ, OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA.
+ Рекламна дейност и услуги; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, външнотърговска дейност, търговско посредничество и представителство, комисионни и спедиционни сделки, пътнически и товарни услуги в страната и чужбина, маркетинг, заведения за хранене и развлечения, хотелиерски, туристически, в т.ч. външнотуристически. Информационни, програмни, импресарски или други услуги, незабранени със закон, покупка строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство, пренос или разпределение на енергия, включително инженерингова дейност, опериране и поддръжка на оборудването за производство на електроенергия, за които не се изисква лиценз, /в случай че за извършване на посочените дейности е необходимо разрешение или лиценз, същите ще се осъществяват след получаване на съответните документи/; преработване на земеделски и/или горски продукти; счетоводни услуги, ТРЗ, личен състав, правни услуги, информационни и комуникационни услуги.

2015-08-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Съборни, 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Плиска, 13, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-12-10
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-01-31
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма