Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАИВ КОМПАНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148131028
Регистрация по ЗДДС
Да - BG148131028 от 2007-11-30 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ДАИВ КОМПАНИ
Транслитерация
DAIV COMPANY LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Пчелник, УЛ.СТАРА ПЛАНИНА, 35 Виж на картата
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; търговия, вно... покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; търговия, внос и износ; представителство и посредничество с петролни продукти, горива, био горива, масла и производни продукти; нови и употребявани автомобили в страната и чужбина; търговия на едно и дребно в страната и чужбина, внос и износ на хранителни, промишлени и битови стоки; хотелиерство и ресторантьорство и други дейности, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ИЛИЕВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВАЙЛО ИВАНОВ ДИМИТРОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДАНАИЛ ТОДОРОВ ГУШЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ИЛИЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАИВ КОМПАНИ ЕООД на латиница "DAIV COMPANY LTD." с ЕИК/ПИК 148131028 е основана на 19 Ноември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Пчелник, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2007-11-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG148131028 на основание друго от ЗДДС

2013-02-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Езерово, ул. ЕНЕРГЕТИК, 8, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Пчелник, УЛ.СТАРА ПЛАНИНА, 35
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA, CTPOEЖ И OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA; ИЗBЪPШBAHE HA CTPOИTEЛHИ ДEЙHOCTИ И CTPOИTEЛHИ УCЛУГИ; OTДABAHE ПOД HAEM HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ; ИЗBЪPШBAHE HA ПPOEKTAHTCKИ УCЛУГИ; ИHBECTИTOPCKИ KOHTPOЛ; ПPOMИШЛEHO И ГPAЖДAHCKO CTPOИTEЛCTBO И BCИЧKИ BИДOBE CTPOИTEЛHИ PEMOHTИ; ЦЯЛOCTHO CTPOИTEЛCTBO HA CГPAДИ И CTPOИTEЛHИ CЪOPЪЖEHИЯ; KOHCУЛTAHTCKA, MAPKETИHГOBA, CKЛAДOBA ДEЙHOCT; ЛИЗИHГ; TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA; ПPOИЗBOДCTBEHA, CEPBИЗHA, BЪTPEШHA И BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT; УCЛУГИ HA HACEЛEHИETO.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; търговия, внос и износ; представителство и посредничество с петролни продукти, горива, био горива, масла и производни продукти; нови и употребявани автомобили в страната и чужбина; търговия на едно и дребно в страната и чужбина, внос и износ на хранителни, промишлени и битови стоки; хотелиерство и ресторантьорство и други дейности, които не са забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма