Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АНДРЕС АРТ СТУДИО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148131708
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
АНДРЕС АРТ СТУДИО
Транслитерация
“ANDRES ART STUDIO” Ltd
Оборот
183,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул."Боян Бъчваров", 109, вх. 5, ет. 5 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка па стоки е цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство: транспортни услуги-превоз на пътници и товари; туристически услуги: хоте... покупка па стоки е цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство: транспортни услуги-превоз на пътници и товари; туристически услуги: хотелиерство, рееторантьоретво, туроператорска и туристическа агентска дейност след получаване на съответен лиценз;рекламнц дейност; покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други незабранени със закон дейности, след получаване иа изискваното по закон разрешение за извършване на съответната дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДРАНИК АГАНИКЯН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНДРАНИК АГАНИКЯН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 183,000 6000% - -
2020 3,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АНДРЕС АРТ СТУДИО ЕООД на латиница "“ANDRES ART STUDIO” Ltd" с ЕИК/ПИК 148131708 е основана на 11 Март 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""АНДРЕС АРТ СТУДИО" ЕООД", но на 11 Март 2010 година то бива сменено на сегашното "АНДРЕС АРТ СТУДИО". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 183,000 лв.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2010-03-11
Промяна наименование
Името се сменя от "АНДРЕС АРТ СТУДИО" ЕООД на АНДРЕС АРТ СТУДИО

2021-03-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул."Цар Симеон І", 24, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул."Боян Бъчваров", 109, вх. 5, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; транспортни услуги-превоз на пътници и товари; туристически услуги: хотелиерство, ресторантьорство, туроператорска и туристическа агентска дейност след получаване на съответен лиценз;рекламна дейност; покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, след получаване на изискваното по закон разрешение за извършване на съответната дейност.
+ покупка па стоки е цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство: транспортни услуги-превоз на пътници и товари; туристически услуги: хотелиерство, рееторантьоретво, туроператорска и туристическа агентска дейност след получаване на съответен лиценз;рекламнц дейност; покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други незабранени със закон дейности, след получаване иа изискваното по закон разрешение за извършване на съответната дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма