Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЕКЮРИТИ СЪРВИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
160002455
Регистрация по ЗДДС
Да - BG160002455 от 2008-10-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
СЕКЮРИТИ СЪРВИС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Патриарх Евтимий, 13 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Частна охранителна дейност, изразяваща се в охрана на обекти, охрана на мероприятия, лична охрана на физически лица, охрана на имуществото на физически или юридически лица и на техни права и з... Частна охранителна дейност, изразяваща се в охрана на обекти, охрана на мероприятия, лична охрана на физически лица, охрана на имуществото на физически или юридически лица и на техни права и законни интереси от противоправни посегателства, охрана на ценни пратки и товари, самоохрана на имущество на търговци или юридически лица, които дейности се извършват след получаване на лиценз или регистрация по реда и при условията на Закона за частната охранителна дейност и могат да се осъществяват и чрез технически системи за сигурност и помощни средства и с невъоръжена или с въоръжена охрана при спазване на изискванията на Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия и подзаконовите нормативни актове по прилагането му. Външнотърговски, вътрешнотърговски, комисионни, спедиционни, превозни, лицензионни, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни услуги, и всякакви други сделки и услуги, които не са забранени от законите и подзаконовите нормативни актове. Лизинг. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговско представителство и посредничество. Фитнес-зала. Спортна дейност. Треньорска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТКО ТОДОРОВ СТАМБОЛИЕВ (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТКО ТОДОРОВ СТАМБОЛИЕВ (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЕКЮРИТИ СЪРВИС ЕООД с ЕИК/ПИК 160002455 е основана на 9 Март 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 0 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2008-10-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG160002455 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2010-07-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 152А, вх. А, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 45, вх. Г, ет. 1

2015-02-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 45, вх. Г, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Отец Паисий, 20
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ЧACTHA OXPAHИTEЛHA ДEЙHOCT, ИЗPAЗЯBAЩA CE B OXPAHA HA OБEKTИ, HA ИMУЩECTBO HA ФИЗИЧECKИ ИЛИ ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA, OXPAHA HA MEPOПPИЯTИЯ, ЛИЧHA OXPAHA HA ФИЗИЧECKИ ЛИЦA, И HA TEXHИ ПPABA И ЗAKOHHИ ИHTEPECИ OT ПPOTИBOПPABHИ ПOCEГATEЛCTBA, OXPAHA HA ЦEHHИ ПPATKИ И TOBAPИ, И CAMOOXPAHA, KOИTO ДEЙHOCTИ CE ИЗBЪPШBAT CЛEД ПOЛУЧABAHE HA ЛИЦEHЗ ИЛИ PEГИCTPAЦИЯ ПO PEДA HA ЗAKOHA ЗA ЧACTHATA OXPAHИTEЛHA ДEЙHOCT, BЪTPEШHOTЪPГOBCKИ, BЪHШHOTЪPГOBCKИ, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ, ПPEBOЗHИ, ЛИЦEHЗИOHHИ, CKЛAДOBИ CДEЛKИ, CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT, PEKЛAMHИ, ИHФOPMAЦИOHHИ, ПPOГPAMHИ УCЛУГИ, И BCЯKAKBИ ДPУГИ CДEЛKИ И УCЛУГИ, KOИTO HE CA ЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHИTE И ПOДЗAKOHOBИTE HOPMATИBHИ AKTOBE, ЛИЗИHГ, ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ДA ГИ ПPEПPOДAДE B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, ПPOДAЖБA HA CTOKИ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, ПOKУПKA, CTPOEЖ ИЛИ OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, ФИTHEC ЗAЛA, CПOPTHA ДEЙHOCT, TPEHЬOPCKA ДEЙHOCT.
+ Частна охранителна дейност, изразяваща се в охрана на обекти, охрана на мероприятия, лична охрана на физически лица, охрана на имуществото на физически или юридически лица и на техни права и законни интереси от противоправни посегателства, охрана на ценни пратки и товари, самоохрана на имущество на търговци или юридически лица, които дейности се извършват след получаване на лиценз или регистрация по реда и при условията на Закона за частната охранителна дейност и могат да се осъществяват и чрез технически системи за сигурност и помощни средства и с невъоръжена или с въоръжена охрана при спазване на изискванията на Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия и подзаконовите нормативни актове по прилагането му. Външнотърговски, вътрешнотърговски, комисионни, спедиционни, превозни, лицензионни, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни услуги, и всякакви други сделки и услуги, които не са забранени от законите и подзаконовите нормативни актове. Лизинг. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговско представителство и посредничество. Фитнес-зала. Спортна дейност. Треньорска дейност.

2016-10-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Отец Паисий, 20
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул.Босилек, 12, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-03-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул.Босилек, 12, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Патриарх Евтимий, 13
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма