Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИК - СТОЯНКА АНДРЕЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
160048997
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
НИК - СТОЯНКА АНДРЕЕВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стамболийски, ул. ГЕОРГИ РАКОВСКИ, 11, бл. 12, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
ТЪРГОВИЯ ПО ЕЛЕКТОНЕН ПЪТ (ИНТЕРНЕТ); ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ-ПОКУПКА, ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ, РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ И ПРОДУКТИ; КОМИСИОННА, ПОСРЕДНИЧЕСКА ... ТЪРГОВИЯ ПО ЕЛЕКТОНЕН ПЪТ (ИНТЕРНЕТ); ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ-ПОКУПКА, ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ, РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ И ПРОДУКТИ; КОМИСИОННА, ПОСРЕДНИЧЕСКА КОНСУЛТАНТСКА И ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЕЙНОСТ; РЕКЛАМНА И ПРОМОУТЪРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; СКЛАДОВА, СПЕДИТОРСКА, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ФРИЗЬОРСТВО; КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ; ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Физически лица търговци
СТОЯНКА АЛЕКСАНДРОВА АНДРЕЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИК - СТОЯНКА АНДРЕЕВА ЕТ с ЕИК/ПИК 160048997 е основана на 11 Октомври 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Стамболийски.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - October 11, 2010 13:51
Годишен финансов отчет - October 11, 2010 13:51
Годишен финансов отчет - October 11, 2010 13:51

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2017-07-19
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА НА ПРОДАЖБА НА СТОКИ; СКЛАДОВА, СПЕДИТОРСКА, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ФРИЗЬОРСТВО; КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ; ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛНИ И ДРУГИ НАПИТКИ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ /СЛЕД СЪОТВЕТНО РАЗРЕШЕНИЕ/, КАКТО И ДРУГИ УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ ТЪРГОВИЯ ПО ЕЛЕКТОНЕН ПЪТ (ИНТЕРНЕТ); ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ-ПОКУПКА, ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ, РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ И ПРОДУКТИ; КОМИСИОННА, ПОСРЕДНИЧЕСКА КОНСУЛТАНТСКА И ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЕЙНОСТ; РЕКЛАМНА И ПРОМОУТЪРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; СКЛАДОВА, СПЕДИТОРСКА, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ФРИЗЬОРСТВО; КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ; ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма