Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина Сиракови ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
160078531
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина Сиракови
Транслитерация
Ambulatoria za individualna praktika za parvichna pomosht po dentalna meditsina Sirakovi Ltd..
Оборот
71,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Черноморец, София, 15 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4773 - ТЪРГОВИЯ С ЛЕКАРСТВА И ДРУГИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ СРЕДСТВА
Предмет на дейност
Провеждане на дейност по дентална медицина по диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилак-тика, диспансеризация, предписване на лабораторни и други видове... Провеждане на дейност по дентална медицина по диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилак-тика, диспансеризация, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под собствен контрол и отговор-ност, сделки с лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване на дейност по здравни промоции и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, лечение на болни в дома им, когато състоянието им налага това, хоспитализиране на пациенти в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите, извършване на търговски сделки нужни за осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛИНКА АНДОНОВА ЗАПТИЕВА-СИРАКОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛИНКА АНДОНОВА ЗАПТИЕВА-СИРАКОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 71,000 10.94% - -
2020 64,000 16.36% - -
2019 55,000 7.84% 0 -
2018 51,000 920% - -
2017 5,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1
2019 1
2018 1 -50%
2017 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина Сиракови ЕООД на латиница "Ambulatoria za individualna praktika za parvichna pomosht po dentalna meditsina Sirakovi Ltd.." с ЕИК/ПИК 160078531 е основана на 2 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИРАКОВИ", но на 10 Юли 2017 година то бива сменено на сегашното "Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина Сиракови". Седалището на компанията се намира в гр. Черноморец, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 71,000 лв. което е с 11% повече от предходната 2020 година (64,000 лв.), а средният годишен ръст е 239%.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2017-07-10
Промяна наименование
Името се сменя от СИРАКОВИ на Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина Сиракови
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Горни Домлян, ул. 9-ти СЕПТЕМВРИ, 21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Черноморец, София, 15
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ОПРЕДЕЛЕНИ ПО СПИСЪК ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ, КОИТО СЕ ОТПУСКАТ БЕЗ ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ И СА ОПРЕДЕЛЕНИ СЪС СПИСЪЦИ НА МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, СЪГЛАСНО ЗЛАХМ, ТЕСТОВЕ ЗА БРЕМЕННОСТ, ТЕСТОВЕ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ЗАХАР В УРИНАТА, НЯКОИ БИЛКИ, ПРЕВЪРЗОЧНИ И САНИТАРНО-ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ, ПАРФЮМЕРИЯ И КОЗМЕТИКА.
+ Провеждане на дейност по дентална медицина по диагностика,лечение,рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилак-тика, диспансеризация,предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под собствен контрол и отговор-ност, сделки с лекарства,превързочни материали и медицински пособия, извършване на дейност по здравни промоции и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи свързани с дейността,насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ,лечение на болни в дома им,когато състоянието им налага това, хоспитализиране на пациенти в болница,когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите, извършване на търговски сделки нужни за осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма