Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИРСТИ - Тренинг Център за роботизирана хирургия ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
160093095
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ИРСТИ - Тренинг Център за роботизирана хирургия
Транслитерация
“IRSTI – Training center for robotic surgery” Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ, 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Обучения по роботизирана хирургия, провеждане на курсове и семинари, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, кон... Обучения по роботизирана хирургия, провеждане на курсове и семинари, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, консултантски, рекламни, информационни или други услуги, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона, като дейностите, за които се изисква издаването на разрешение или лиценз, ще се осъществяват след получаването на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЖИДАР КАСАБОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: „Иновейшън Кепитъл Фонд" КДА 300.00 лв - 3.00% дял (свързан с 148 фирми)
Съдружник: Божидар Касабов 9,700.00 лв - 97.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
БОЖИДАР КАСАБОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИРСТИ - Тренинг Център за роботизирана хирургия ООД на латиница "“IRSTI – Training center for robotic surgery” Ltd." с ЕИК/ПИК 160093095 е основана на 14 Април 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Д-Р П. К. И СИНОВЕ", но на 13 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "ИРСТИ - Тренинг Център за роботизирана хирургия". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2014-08-28
Промяна наименование
Името се сменя от Д-Р П. К. И СИНОВЕ на ЗДРАВЕН МЕДИАТОР

2022-05-13
Промяна наименование
Името се сменя от ЗДРАВЕН МЕДИАТОР на ИРСТИ - Тренинг Център за роботизирана хирургия
Промяна предмет на дейност
- ВНОС И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ И ПРОДУКТИ (СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ТОВА), ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ И ПРОДУКТИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ, ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ИЗГРАЖДАНЕ НА МАГАЗИННА МРЕЖА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА КОНСИГНАЦИОНЕН ПРИНЦИП, ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ВСЯКАКЪВ ВИД СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО (СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА ТОВА), ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА (СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА ТОВА), РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ, ИНФОРМАЦИОННИ И ПРОГРАМНИ УСЛУГИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО Н ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ВИД СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАБРАНЕНАТА ОТ ЗАКОНА.
+ Обучения по роботизирана хирургия, провеждане на курсове и семинари, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, консултантски, рекламни, информационни или други услуги, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона, като дейностите, за които се изисква издаването на разрешение или лиценз, ще се осъществяват след получаването на съответното разрешение или лиценз.

2023-03-27
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-12-05
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма