Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФАСТ КЪНЕКТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
160102434
Регистрация по ЗДДС
Да - BG160102434 от 2008-11-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ФАСТ КЪНЕКТ
Транслитерация
FAST CONNECT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. Ракита, 14, ет. 5 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Спедиция и международен транспорт, в това число и сухопътен, товарен автомобилен транспорт и услуги по преместване, внос, износ, реекспорт, продажба на стоки, вътрешна и външна търговия ... Спедиция и международен транспорт, в това число и сухопътен, товарен автомобилен транспорт и услуги по преместване, внос, износ, реекспорт, продажба на стоки, вътрешна и външна търговия на стоки, хранителни продукти, машини и части за тях, маркетинг и посредничество, реклама, търговско представителство, комисионерство, складова дейност, организиране и извършване на строителство на жилищни, индустриални и промишлени обекти и всички видове строителни услуги, инвестиции, продажба, поддръжка, посредничество и управление на недвижими имоти, търговска и външнотърговска дейност и всяка друга дейност, незабранена от закон или подзаконов нормативен акт и след предварително издаване на лиценз или друг изискуем документ /разрешение/, ако такъв се изисква, в случаите, в които търговската дейност подлежи на лицензионен режим. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕТЕЛИН ВЕСКОВ КЪНЧЕВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДЕТЕЛИН ВЕСКОВ КЪНЧЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФАСТ КЪНЕКТ ЕООД на латиница "FAST CONNECT LTD" с ЕИК/ПИК 160102434 е основана на 15 Юли 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПИЧОКА", но на 29 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "ФАСТ КЪНЕКТ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2008-11-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG160102434 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-09-26
Промяна наименование
Името се сменя от ПИЧОКА на ТОП СПЕД ЕУ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул.ЗЛАТОРОГ, бл. 8, вх. А, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. Ракита, 14, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ - ПРОИЗВОДСТВО НА ОПАКОВКИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ, РАСТИТЕЛНИ И ДРУГИ ПРОДУКТИ НА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ, ДРУГИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ДЕЙНОСТИ, ТЪРГОВСКА И ВЪНШНО-ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТИ, ХОТЕЛИЕРСКА И ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШИТЕЛНИ И ЛИЦЕНЗИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ ИЛИ УСЛУГА, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Спедиция и международен транспорт, в това число и сухопътен, товарен автомобилен транспорт и услуги по преместване, внос, износ, реекспорт, продажба на стоки, вътрешна и външна търговия на стоки, хранителни продукти, машини и части за тях, маркетинг и посредничество, реклама, търговско представителство, комисионерство, складова дейност, организиране и извършване на строителство на жилищни, индустриални и промишлени обекти и всички видове строителни услуги, инвестиции, продажба, поддръжка, посредничество и управление на недвижими имоти, търговска и външнотърговска дейност и всяка друга дейност, незабранена от закон или подзаконов нормативен акт и след предварително издаване на лиценз или друг изискуем документ /разрешение/, ако такъв се изисква, в случаите, в които търговската дейност подлежи на лицензионен режим.

2023-11-29
Промяна наименование
Името се сменя от ТОП СПЕД ЕУ на ФАСТ КЪНЕКТ

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма