Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОЛОНАДА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
160136319
Регистрация по ЗДДС
Да - BG160136319 от 2009-01-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
КОЛОНАДА
Транслитерация
KOLONADA
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хисаря, ул. ”Хан Крум”, 9 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и продажба на ел. енергия, производство и търговия на фотоволтаични системи; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба; Продажба на стоки собствено производство; Комисионни спед... Производство и продажба на ел. енергия, производство и търговия на фотоволтаични системи; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба; Продажба на стоки собствено производство; Комисионни спедиционни, превозни сделки в страната и чужбина, складови сделки; Консултантски услуги; Посредническа дейност, в това число посредничество при сделки с недвижими имоти; Представителство и агентство на физически и юридически лица в страната и чужбина; Селскостопанска дейност-земеделие и животновъдство. Всякаква друга дейност, която не е забранена със Закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР ПЕНЧЕВ ШАПКОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ТОДОР ПЕНЧЕВ ШАПКОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ПЕТЯ МИХОВА СЛАВЧЕВСКА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЦОНЧО ЦОНЧЕВ СЛАВЧЕВСКИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОЛОНАДА ООД на латиница "KOLONADA" с ЕИК/ПИК 160136319 е основана на 16 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Хисаря, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2009-01-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG160136319 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-11-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хисаря, ул. БРЕЗА, 24
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хисаря, ул. ”Хан Крум”, 9
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИЗBЪPШBAHE HA BCИЧKИ BИДOBE CTPOИTEЛHИ И PEMOHTHИ ДEЙHOCTИ И УCЛУГИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, ПOKУПKA, CTPOEЖ И OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA, ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ HA EДPO И ДPEБHO C XPAHИTEЛHИ И HEXPAHИTEЛHИ ПPOДУKTИ, CEЛCKOCTOПAHCKИ CTOKИ, CTOKИ ЗA БИTA И ДPУГИ BEЩИ, KAKTO И CTOKИ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, CДEЛKИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, BHOC-ИЗHOC, БAPTEPHИ CДEЛKИ И PEEKCПOPT, BЪTPEШEH И MEЖДУHAPOДEH ABTOMOБИЛEH TPAHCПOPT, ЛИЦEHЗИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И TЪPГOBCKИ CДEЛKИ, XOTEЛИEPCKИ, TУPИCTИЧECKИ, PEKЛAMHИ И ИHФOPMAЦИOHHИ УCЛУГИ И BCЯKAKЪB BИД ДPУГИ ДEЙHOCTИ, KOИTO HE CA ЗAБPAHEHИ OT ЗAKOH.
+ Производство и продажба на ел. енергия, производство и търговия на фотоволтаични системи; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба; Продажба на стоки собствено производство; Комисионни спедиционни, превозни сделки в страната и чужбина, складови сделки; Консултантски услуги; Посредническа дейност, в това число посредничество при сделки с недвижими имоти; Представителство и агентство на физически и юридически лица в страната и чужбина; Селскостопанска дейност-земеделие и животновъдство. Всякаква друга дейност, която не е забранена със Закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма