Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Фелисити ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175015437
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
Фелисити
Транслитерация
Felicity Ltd.
Оборот
45,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нови Искър, СВЕЖЕСТ, 10 Виж на картата
Предмет на дейност
Образователна дейност -езикови, квалификационни и др. видове курсове, преводи от и на чужди езици, осъществяване на образователни програми, педагогическо и психологическо консултиране, орган... Образователна дейност -езикови, квалификационни и др. видове курсове, преводи от и на чужди езици, осъществяване на образователни програми, педагогическо и психологическо консултиране, организиране и провеждане на тренинги, осигуряване на анимационна дейност, туристически услуги, компютърно обслужване, изграждане и поддържане на компютърни мрежи, предпечатна подготовка, издателска дейност, управление на човешките ресурси, фирмено консултиране, производство на филми, видео и звукозаписи, социални дейности, ландшафтно проектиране и изграждане, дейност на търговско представителство и посредничество, покупка на стоки и други вещи с цел да се продават в първоначален, преработен или обработен вид -всички видове, които законът позволява да са в гражданския оборот, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, лизингова дейност. Представяне на различни видове услуги, сделки с интелектуална собственост, както и други подобни дейности, разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНГЕЛИНА ГРИГОРОВА ЦВЕТКОВА (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНГЕЛИНА ГРИГОРОВА ЦВЕТКОВА 3,400.00 лв - 68.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВАНКА ДИМИТРОВА ВЕЛИЧКОВА 1,600.00 лв - 32.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНГЕЛИНА ГРИГОРОВА ЦВЕТКОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 45,000 164.71% - -
2020 17,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Фелисити ЕООД на латиница "Felicity Ltd." с ЕИК/ПИК 175015437 е основана на 23 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФЕЛИСИТИ", но на 25 Февруари 2016 година то бива сменено на сегашното "Фелисити". Седалището на компанията се намира в гр. Нови Искър, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 45,000 лв.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2016-02-25
Промяна наименование
Името се сменя от ФЕЛИСИТИ на Фелисити
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. УЙЛЯМ ГЛАДСТОН, 48, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Нови Искър, СВЕЖЕСТ, 10
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, ПРЕВОЗНА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТИ, РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, КОНСУЛТАНТСКИ, ПОСРЕДНИЧЕСКИ И КОМИСИОНЕРСКИ УСЛУГИ, ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПРИ ИНФОРМИРАНЕ И НАЕМАНЕ НА РАБОТА НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА ИЛИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ И НА ЧУЖДЕСТРАННИ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ /СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ТАЗИ ДЕЙНОСТ/, ВЪТРЕШНО-ТЪРГОВСКА И ВЪНШНО-ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, РЕЕКСПОРТ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Образователна дейност -езикови, квалификационни и др. видове курсове, преводи от и на чужди езици, осъществяване на образователни програми, педагогическо и психологическо консултиране, организиране и провеждане на тренинги, осигуряване на анимационна дейност, туристически услуги, компютърно обслужване, изграждане и поддържане на компютърни мрежи, предпечатна подготовка, издателска дейност, управление на човешките ресурси, фирмено консултиране, производство на филми, видео и звукозаписи, социални дейности, ландшафтно проектиране и изграждане, дейност на търговско представителство и посредничество, покупка на стоки и други вещи с цел да се продават в първоначален, преработен или обработен вид -всички видове, които законът позволява да са в гражданския оборот, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, лизингова дейност. Представяне на различни видове услуги, сделки с интелектуална собственост, както и други подобни дейности, разрешени от закона.

2016-09-19
Промяна съдружници
- ЕЛКА КАМЕНОВА СТАВРЕВА - 3200 лв - 64.00% дял
- АНГЕЛИНА ГРИГОРОВА ЦВЕТКОВА - 1800 лв - 36.00% дял

2016-12-01
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма