Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗНАК БГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175065015
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175065015 от 2006-04-03 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ЗНАК БГ
Транслитерация
ZNAK BG Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, „Рилски езера”, 1-3 Виж на картата
Код на икономическа дейност
25.99 - Производство на други метални изделия, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Производство и монтаж на пътни знаци и табели, светофарни уредби, светлинни табла, проектиране, изграждане и поддържане на вертикална пътна сигнализация, преходи на мостове, производство н... Производство и монтаж на пътни знаци и табели, светофарни уредби, светлинни табла, проектиране, изграждане и поддържане на вертикална пътна сигнализация, преходи на мостове, производство на строителни машини и оборудване, проектиране, доставка, изграждане и сервиз на автоматизирани системи за управление, комуникационни и информационни системи, системи за управление на трафика, консултантска, производствена и развойна дейност, сделки от всякакъв вид в страната и чужбина, включително придобиване, отчуждаване и разпореждане с движими и недвижими вещи и вещни права, дялови и акционерни участия в други дружества, ценни книжа, авторски права върху промишлени образци, търговски марки, ноу-хау и други обекти на интелектуалната собственост, както и всяка друга дейност, незабранена от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мариела Стоянова Таскова (свързан с 5 фирми)
Управител: АЛЕКСАНДЪР АНТОНОВ ТАВРАЛИЙСКИ (свързан с 6 фирми)
Управител: АНТОН ИВАНОВ ТАСКОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: АНТОН ИВАНОВ ТАСКОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: "СИГНАЛИЗАЦИЯ" ООД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗНАК БГ ООД на латиница "ZNAK BG Ltd." с ЕИК/ПИК 175065015 е основана на 2 Април 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТОМИМЕС", но на 7 Септември 2022 година то бива сменено на сегашното "ЗНАК БГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2006-04-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175065015 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2022-09-07
Промяна наименование
Името се сменя от ТОМИМЕС на ЗНАК БГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бул. НИКОЛА ПЕТКОВ 45
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, „Рилски езера”, 1-3
Промяна съдружници
- "СИГНАЛИЗАЦИЯ" ООД - 2500 лв - 50.00% дял
- ДИМИТЪР ПЛАМЕНОВ ДИМИТРОВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ "СИГНАЛИЗАЦИЯ" ООД - 2500 лв - 50.00% дял
+ АНТОН ИВАНОВ ТАСКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO И TЬPГOBИЯ С МЕСО И МЕСНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБАРБОТЕН ВИД, ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, ТРАНСПОРТНА И СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ.
+ Производство и монтаж на пътни знаци и табели, светофарни уредби, светлинни табла, проектиране, изграждане и поддържане на вертикална пътна сигнализация, преходи на мостове, производство на строителни машини и оборудване, проектиране, доставка, изграждане и сервиз на автоматизирани системи за управление, комуникационни и информационни системи, системи за управление на трафика, консултантска, производствена и развойна дейност, сделки от всякакъв вид в страната и чужбина, включително придобиване, отчуждаване и разпореждане с движими и недвижими вещи и вещни права, дялови и акционерни участия в други дружества, ценни книжа, авторски права върху промишлени образци, търговски марки, ноу-хау и други обекти на интелектуалната собственост, както и всяка друга дейност, незабранена от законодателството на Република България.

2023-03-24

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма