Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЕПИТАЛ ЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175077086
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175077086 от 2006-09-26 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
КЕПИТАЛ ЕС
Транслитерация
CAPITAL S
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, СОЛУНСКА, 30, ет. 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
47.64 - Търговия на дребно със спортни стоки
Предмет на дейност
Търговия със спортни стоки, търговскопредставителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна, спедиторска, складова дейност, създаване и управление... Търговия със спортни стоки, търговскопредставителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна, спедиторска, складова дейност, създаване и управление на интернет страници иелектронни магазини, мобилни приложения, импорт, експорт, реекспорт, вътрешно ивъншнотърговска дейност в пълен обем с всички разрешени от закона стоки, рекламна дейност, организиране и провеждане на всякаква спортни и екстремни туристически прояви, туроператорскадейност, разкриване на спортни школи, строителство, изпълнение на фасадни и вътрешнимазилка, покупка и продажба на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, посредничество при сключване на сделки с недвижими имоти, производство и търговия с всякакъввид промишлени стоки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона или другнормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАЙЛО ЙОЛИНОВ НОЖАРОВ (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАЙЛО ЙОЛИНОВ НОЖАРОВ (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЕПИТАЛ ЕС ЕООД на латиница "CAPITAL S" с ЕИК/ПИК 175077086 е основана на 24 Март 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖИ К-СТРОЙ", но на 20 Юли 2012 година то бива сменено на сегашното "КЕПИТАЛ ЕС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2006-09-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175077086 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2012-07-20
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖИ К-СТРОЙ на КЕПИТАЛ ЕС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Изгрев, бл. 217, вх. B, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бл. 217, вх. B, ет. 2

2015-09-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бл. 217, вх. B, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. "Проф. Христо Данов", 11, вх. Е, офис № 6
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО, ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ФАСАДНИ И ВЪТРЕШНИ МАЗИЛКА, ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ СКЛЮЧВАНЕ НА СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРОИЗВИДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКЪВ ВИД ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ Търговия със спортни стоки, търговскопредставителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица,транспортна, спедиторска, складова дейност, създаване и управление на интернет страници иелектронни магазини, мобилни приложения, импорт, експорт, реекспорт, вътрешно ивъншнотърговска дейност в пълен обем с всички разрешени от закона стоки, рекламна дейност,организиране и провеждане на всякаква спортни и екстремни туристически прояви, туроператорскадейност, разкриване на спортни школи, строителство, изпълнение на фасадни и вътрешнимазилка, покупка и продажба на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти,посредничество при сключване на сделки с недвижими имоти, производство и търговия с всякакъввид промишлени стоки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона или другнормативен акт.

2019-01-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. "Проф. Христо Данов", 11, вх. Е, офис № 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, СОЛУНСКА, 30, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма