Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КИМБА - МИЛЕНА ВИТАНОВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175083623
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
КИМБА - МИЛЕНА ВИТАНОВА
Транслитерация
KIMBA - MILENA VITANOVA
Оборот
3,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 217, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 42 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
74.12 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
1. Вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки и услуги;2. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството;3. Счетоводна дейност, д... 1. Вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки и услуги;2. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството;3. Счетоводна дейност, данъчно-консултантски услуги; 4. Рекламна дейност, импресарска дейност;5. Внос, износ, ре-експорт, бартерни сделки;6. Строителство, сделки с недвижими имоти, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;7. Лизингова дейност на търговско представителство и посредничество;8. Производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения;9. Преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, автосервизни услуги;10. Търговия с всички видове вторични суровини , производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки;11. Обмен на валута, туристически услуги, превоз на пътници и товари, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия; електронни игри /без хазарт/;12. Всички други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт. прочети още скрии
Физически лица търговци
Милена Витанова Бончева (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 3,000 -25% - -
2020 4,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КИМБА - МИЛЕНА ВИТАНОВА ЕТ на латиница "KIMBA - MILENA VITANOVA" с ЕИК/ПИК 175083623 е основана на 21 Юни 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 3,000 лв.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2008-08-12
Промяна предмет на дейност
- 1. Вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки и услуги;2. Счетоводна дейност, данъчно-консултантски услуги; рекламна дейност, импресарска дейност;3. Внос, износ, ре-експорт, бартерни сделки;4. Строителство, сделки с недвижими имоти, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;5. Лизингова дейност на търговско представителство и посредничество;6. Производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения;7. Преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, автосервизни услуги;8. Търговия с всички видове вторични суровини , производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки;9. Обмен на валута, туристически услуги, превоз на пътници и товари, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия; електронни игри /без хазарт/;10. Всички други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт.
+ 1. Вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки и услуги;2. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството;3. Счетоводна дейност, данъчно-консултантски услуги; 4. Рекламна дейност, импресарска дейност;5. Внос, износ, ре-експорт, бартерни сделки;6. Строителство, сделки с недвижими имоти, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;7. Лизингова дейност на търговско представителство и посредничество;8. Производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения;9. Преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, автосервизни услуги;10. Търговия с всички видове вторични суровини , производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки;11. Обмен на валута, туристически услуги, превоз на пътници и товари, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия; електронни игри /без хазарт/;12. Всички други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма