Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МВМ КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175085608
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
МВМ КОНСУЛТ
Транслитерация
MVM CONSULT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.Деде Агач, 49, ет. 6 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
6920 - счетоводни и одиторски дейности, данъчни консултации
Предмет на дейност
Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от... Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛЕНА ПЕТРОВА ЦАНОВА-СТАМАТОВА (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИНА ИЗИДОР ЕШКЕНАЗИ 1,650.00 лв - 33.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАЯ КРАСИМИРОВА МИХАЙЛОВА 1,650.00 лв - 33.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВАЛЕРИЯ ПЕТРОВА ЦАНОВА 1,700.00 лв - 34.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛЕНА ПЕТРОВА ЦАНОВА-СТАМАТОВА (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МВМ КОНСУЛТ ЕООД на латиница "MVM CONSULT" с ЕИК/ПИК 175085608 е основана на 9 Юни 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2013-11-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Деде Агач, 49, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ДЕДЕ АГАЧ, 49, ет. 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ ПО ПРОЕКТИ , ОБУЧЕНИЕ НА ЛИЦА И ФИРМИ В РАЗЛИЧНИ СФЕРИ , ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ , ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ , ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ , ХОТЕЛИЕРСТВО , РЕСТОРАНТЬОРСТВО , ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ , СПЕДИТОРСКА , ТРАНСПОРТНА , КОМИСИОННА , ЛИЗИНГОВА , СКЛАДОВА , ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА , РЕКЛАМНА И МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТИ , ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОИТЕЛСТВО , РЕМОНТНА , СЕРВИЗНА И МОНТАЖНА ДЕЙНОСТИ , ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ТЪРГОВИЯ С НЕДВИЖИМИ ВЕЩИ , ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА И ФИРМИ , КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ , НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН .
+ Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, вътрешна и външнотърговска дейност, транспортна дейност, производство на стоки, хотелиерство, ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, спедиторска, транспортна, комисионна, лизингова, складова, предприемаческа, рекламна и маркетингова дейности, проектиране и строителство, ремонтна, сервизна и монтажна дейности, отдаване под наем и търговия с недвижими вещи, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица и фирми, консултантска дейност по проекти, обучение на лица и фирми във различни сфери, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, както и всякаква друга дейност, не забранена със закон.

2015-02-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ДЕДЕ АГАЧ, 49, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.Деде Агач, 49, ет. 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, вътрешна и външнотърговска дейност, транспортна дейност, производство на стоки, хотелиерство, ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, спедиторска, транспортна, комисионна, лизингова, складова, предприемаческа, рекламна и маркетингова дейности, проектиране и строителство, ремонтна, сервизна и монтажна дейности, отдаване под наем и търговия с недвижими вещи, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица и фирми, консултантска дейност по проекти, обучение на лица и фирми във различни сфери, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, както и всякаква друга дейност, не забранена със закон.
+ Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма