Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕКСЪН БИЛДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175092309
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175092309 от 2022-04-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
БЕКСЪН БИЛДИНГ
Транслитерация
BEKSYN BUILDING
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. СИРМА ВОЙВОДА, 38 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия, спедиторска и транспортна дейност, внос и износ на строителна и транспортна техника, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производст... Вътрешна и външна търговия, спедиторска и транспортна дейност, внос и износ на строителна и транспортна техника, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство и продажба на ел. енергия от възобновяеми източници, животновъдство, хотелиерска, рекламна и информационни услуги, покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, отдаване, наемане, лизинг, покупка и продажба на продукция, машини, резервни части и материали, технологии, ноу-хау и лицензни, движими и недвижими имущества, ремонтни дейности, железарски услуги, комисионни, спедипионни и превозни сделки, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, крито не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БЕХНУР МУСТАФОВ ГОШКЕЛОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ХАСАН ОСМАН ЯКУБ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕРСИН ИБРАХИМОВ АХМЕДОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БЕХНУР МУСТАФОВ ГОШКЕЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕКСЪН БИЛДИНГ ЕООД на латиница "BEKSYN BUILDING" с ЕИК/ПИК 175092309 е основана на 19 Януари 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХИДРО - ПАРТНЪР", но на 26 Януари 2022 година то бива сменено на сегашното "БЕКСЪН БИЛДИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2013-12-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2014-07-04
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, спедиторска и транспортна дейност, строително-монтажна дейност, проектантска дейност, внос и износ на строителна и транспортна техника, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерска, рекламна и информационни услуги, покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, отдаване, наемане, лизинг, покупка и продажба на продукция, машини, резервни части и материали, технологии, ноу-хау и лицензни, движими и недвижими имущества, ремонтни дейности, железарски услуги, комисионни, спедиционни и превозни сделки, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Вътрешна и външна търговия, спедиторска и транспортна дейност, внос и износ на строителна и транспортна техника, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерска, рекламна и информационни услуги, покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, отдаване, наемане, лизинг, покупка и продажба на продукция, машини, резервни части и материали, технологии, ноу-хау и лицензни, движими и недвижими имущества, ремонтни дейности, железарски услуги, комисионни, спедиционни и превозни сделки, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

2017-10-18
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-01-26
Промяна наименование
Името се сменя от ХИДРО - ПАРТНЪР на БЕКСЪН БИЛДИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Илиянско шосе, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. СИРМА ВОЙВОДА, 38
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, спедиторска и транспортна дейност, внос и износ на строителна и транспортна техника, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерска, рекламна и информационни услуги, покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, отдаване, наемане, лизинг, покупка и продажба на продукция, машини, резервни части и материали, технологии, ноу-хау и лицензни, движими и недвижими имущества, ремонтни дейности, железарски услуги, комисионни, спедиционни и превозни сделки, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Вътрешна и външна търговия, спедиторска и транспортна дейност, внос и износ на строителна и транспортна техника, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство и продажба на ел. енергия от възобновяеми източници, животновъдство, хотелиерска, рекламна и информационни услуги, покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, отдаване, наемане, лизинг, покупка и продажба на продукция, машини, резервни части и материали, технологии, ноу-хау и лицензни, движими и недвижими имущества, ремонтни дейности, железарски услуги, комисионни, спедипионни и превозни сделки, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, крито не са забранени със закон.

2022-04-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175092309 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма