Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФУУД ДИСТРИБЮШЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175092661
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ФУУД ДИСТРИБЮШЪН
Транслитерация
FOOD DISTRIBUTION Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, 605, вх. Г, ет. 3 Виж на картата
Код на икономическа дейност
46.19 - Неспециализирано търговско посредничество с разнообразни стоки
Предмет на дейност
Вътрешно и външно търговска дейност, внос и износ на хранителни и нехранителни стоки, дистрибуция на храни, вина и други спиртни напитки при спазване на съответния лицензионен режим; представите... Вътрешно и външно търговска дейност, внос и износ на хранителни и нехранителни стоки, дистрибуция на храни, вина и други спиртни напитки при спазване на съответния лицензионен режим; представителство и агентство на български и чуждестранни фирми; спедиторски услуги; хотелиерство и ресторантьорство; производство, преработка и продажба на всички разрешени от закона суровини; продажба на стоки за широко потребление; покупко – продажба, замяна, отдаване и наемане, управление и администриране на недвижими имоти, както и всички други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАЛИЦА КОНСТАНТИНОВА ТОДОРОВА (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ФИЛИП ДАНИСЛАВОВ ТРИФОНОВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РАЛИЦА КОНСТАНТИНОВА ТОДОРОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Ралица Константинова Тодорова (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФУУД ДИСТРИБЮШЪН ЕООД на латиница "FOOD DISTRIBUTION Ltd" с ЕИК/ПИК 175092661 е основана на 26 Август 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИМАРАЛ-05", но на 22 Юли 2014 година то бива сменено на сегашното "ФУУД ДИСТРИБЮШЪН". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2014-07-22
Промяна наименование
Името се сменя от ИМАРАЛ-05 на ФУУД ДИСТРИБЮШЪН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул.Хайдушка поляна, 57, ет. 1, офис 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, 605, вх. Г, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и външно търговска дейност във всички форми и с всички стоки разрешени от закона, консултанска дейност, представителство и агенство на български и чуждестранни фирми, хотелиерство и ресторантьорство, производство на всички стоки за които няма законова забрана, съгласно действащото законодателство, както и всякаква друга търговска дейност незабранена със закон.
+ Вътрешно и външно търговска дейност, внос и износ на хранителни и нехранителни стоки, дистрибуция на храни, вина и други спиртни напитки при спазване на съответния лицензионен режим; представителство и агентство на български и чуждестранни фирми; спедиторски услуги; хотелиерство и ресторантьорство; производство, преработка и продажба на всички разрешени от закона суровини; продажба на стоки за широко потребление; покупко – продажба, замяна, отдаване и наемане, управление и администриране на недвижими имоти, както и всички други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма