Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛФРАНС ТРАНСРОУД КАРГО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175101676
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175101676 от 2007-04-26 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
БУЛФРАНС ТРАНСРОУД КАРГО
Транслитерация
BULFRANCE TRANSROAD CARGO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бул. Джавахарлал Неру, Силвър център, 28, бл. -, вх. -, ет. - Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, в т.ч. национален и международен автомобилен превоз на стоки и неща за собстве... Търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, в т.ч. национален и международен автомобилен превоз на стоки и неща за собствена сметка и за сметка на трети лица, извършвани с всякакъв вид колесни превозни средства и по-специално с 4 и 6-осни ТИР, с всяко друго годно превозно средство и годно ремарке, в лимитите на тонаж и размери, предвидени от закона и от националните и международни правила за движение по пътищата; транспорт на хора с цел туризъм, организиране на национални и международни пътувания с туристически автобуси; организация и управление на наетия персонал и водачите на годните за транспорт на стоки и неща превозни средства, подходящи както за транспорт за своя сметка, така и за сметка на трети лица, както и за туристически и случаен превоз на хора; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФЛАВИО АТЗОРИ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ФЛАВИО АТЗОРИ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛФРАНС ТРАНСРОУД КАРГО ЕООД на латиница "BULFRANCE TRANSROAD CARGO" с ЕИК/ПИК 175101676 е основана на 4 Юни 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СУКО", но на 14 Ноември 2014 година то бива сменено на сегашното "БУЛФРАНС ТРАНСРОУД КАРГО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2007-04-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175101676 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2013-08-30
Промяна наименование
Името се сменя от СУКО на Т.Т. СУКО ТРАНСПОРТ И ТРАВЪЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 110, вх. Г, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Дунав, 33, ет. 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- TЪPГOBИЯ, ПPOИЗBOДCTBO, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, XOTEЛИEPCKИ, PECTOPAHTЬOPCKИ, TУPИCTИЧECKИ, PEKЛAMHИ, ИHФOPMAЦИOHHИ, ПPOГPAMHИ И ИMПPECAPCKИ УCЛУГИ, ЛИЗИHГ, BHOC И ИЗHOC HA CTOKИ И BCИЧKИ ДPУГИ CДEЛKИ И УCЛУГИ, KOИTO HE CA ЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH.
+ Търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, в т.ч. национален и международен автомобилен превоз на стоки и неща за собствена сметка и за сметка на трети лица, извършвани с всякакъв вид колесни превозни средства и по-специално с 4 и 6-осни ТИР, с всяко друго годно превозно средство и годно ремарке, в лимитите на тонаж и размери, предвидени от закона и от националните и международни правила за движение по пътищата; транспорт на хора с цел туризъм, организиране на национални и международни пътувания с туристически автобуси; организация и управление на наетия персонал и водачите на годните за транспорт на стоки и неща превозни средства, подходящи както за транспорт за своя сметка, така и за сметка на трети лица, както и за туристически и случаен превоз на хора; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

2014-11-14
Промяна наименование
Името се сменя от Т.Т. СУКО ТРАНСПОРТ И ТРАВЪЛ на БУЛФРАНС ТРАНСРОУД КАРГО

2019-11-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Дунав, 33, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бул. Джавахарлал Неру, Силвър център, 28, бл. -, вх. -, ет. -
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма