Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМ СИ АЙ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175104327
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ЕМ СИ АЙ ГРУП
Транслитерация
MCI GROUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ЛАВЕЛЕ, 10-12 Виж на картата
Код на икономическа дейност
71.12 - Инженерни дейности и технически консултации
Предмет на дейност
Инвестиционно проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, ремонт на жилищни и офис сгради, финансови консултации, покупка и продажба на вземания, произтичащи от прод... Инвестиционно проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, ремонт на жилищни и офис сгради, финансови консултации, покупка и продажба на вземания, произтичащи от продажба на стоки или услуги, както и всякакви други дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИАНА ГИРГИНОВА ГИРГИНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ФИДЕЛИТИ АСЕТ МЕНИДЖМЕНТ ЛИМИТЕД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
160,000 лева (160,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМ СИ АЙ ГРУП ЕООД на латиница "MCI GROUP" с ЕИК/ПИК 175104327 е основана на 8 Април 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТИНГ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ", но на 28 Февруари 2019 година то бива сменено на сегашното "ЕМ СИ АЙ ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 160,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2018-01-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, КЛОКОТНИЦА, 29, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ЛАВЕЛЕ, 10-12
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- външно и вътрешнотърговска дейност, маркетингова и консултантска дейност, административни, технически, финансови и счетоводни услуги, търговско представителство и посредничество, консултации относно портфейлни инвестиции, покупка и продажба на вземания, произтичащи от доставка на стоки или предоставяне на услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, всякакви други дейности, незабранени със закон.
+ външно и вътрешнотърговска дейност, маркетингова и консултантска дейност, административни, технически, финансови и счетоводни услуги, търговско представителство и посредничество, консултации относно портфейлни инвестиции, покупка и продажба на вземания, произтичащи от доставка на стоки, или предоставяне на всякакви услуги, покупка, строеж и обзавеждане ча недвижими имоти с цел продажба, участие в консорциуми и всякакви сдружения, с цел усвояване на средства по европейски и други международни програми, както и всякакви други дейности, незабранени със закон.

2019-02-28
Промяна наименование
Името се сменя от МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТИНГ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ на ЕМ СИ АЙ ГРУП
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- външно и вътрешнотърговска дейност, маркетингова и консултантска дейност, административни, технически, финансови и счетоводни услуги, търговско представителство и посредничество, консултации относно портфейлни инвестиции, покупка и продажба на вземания, произтичащи от доставка на стоки, или предоставяне на всякакви услуги, покупка, строеж и обзавеждане ча недвижими имоти с цел продажба, участие в консорциуми и всякакви сдружения, с цел усвояване на средства по европейски и други международни програми, както и всякакви други дейности, незабранени със закон.
+ Инвестиционно проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, ремонт на жилищни и офис сгради, финансови консултации, покупка и продажба на вземания, произтичащи от продажба на стоки или услуги, както и всякакви други дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма