Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИТО МИКС-2007 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175129597
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175129597 от 2007-01-23 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ИТО МИКС-2007
Транслитерация
ITO MIKS-2007
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, ул. ВЪЗКРЕСЕНИЕ, 155 Виж на картата
Код на икономическа дейност
50.20 - Техническо обслужване и ремонт на автомобили
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт, търговия с нови и употребяване автомобили, авточасти и аксесоари; авторемнтна дейност; търговско представителство, посреднич... Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт, търговия с нови и употребяване автомобили, авточасти и аксесоари; авторемнтна дейност; търговско представителство, посредничество и агенство; турустически услуги; рекламна дейност; строителна и предприемаческа дейност, строително-монтажни работи; транспортна дейност и спедиция със собствени или наети превозни средства; хотелиерство и ресторантьорство, както и всяка друга търговска дейност, за която няма изрична законова забран. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНАТОЛИЯ ХРИСТОВА КОСТОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНАТОЛИЯ ХРИСТОВА КОСТОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИТО МИКС-2007 ЕООД на латиница "ITO MIKS-2007" с ЕИК/ПИК 175129597 е основана на 24 Април 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2007-01-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175129597 на основание друго от ЗДДС

2008-04-25
Промяна предмет на дейност
- Лизинг; даване на автомобили под наем; покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; производство на стоки и услуги, търговска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, дистрибуторска дейност, продажба на стоки на консигнация, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; транспортна дейност; комисионни, превозни и спедиционни сделки; сделки с интелектуална собственост; счетоводни услуги. Извършване на всички видове дейности, които не са забранени от закона – в страната и в чужбина.
+ Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт, търговия с нови и употребяване автомобили, авточасти и аксесоари; авторемнтна дейност; търговско представителство, посредничество и агенство; турустически услуги; рекламна дейност; строителна и предприемаческа дейност, строително-монтажни работи; транспортна дейност и спедиция със собствени или наети превозни средства; хотелиерство и ресторантьорство, както и всяка друга търговска дейност, за която няма изрична законова забран.

2008-12-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Изгрев, ул. ФРЕДЕРИК ЖОЛИО КЮРИ, 20
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, ул. ВЪЗКРЕСЕНИЕ, 155
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма