Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Би Ай Пи Брокер ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175141382
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
Би Ай Пи Брокер
Транслитерация
"B I P Broker" Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Лазар Михайлов, бл. 48, вх. Б, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговс... Търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, покупко-продажба на недвижими имоти, посредничество и агентство при сделки с недвижими имоти, управление на същите, както и всяка друга дейност, незабранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЙКА БОЙЧЕВА ИЛИЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОЙКА БОЙЧЕВА ИЛИЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Би Ай Пи Брокер ЕООД на латиница ""B I P Broker" Ltd" с ЕИК/ПИК 175141382 е основана на 25 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СПЕКТРОТЕК", но на 28 Август 2019 година то бива сменено на сегашното "Би Ай Пи Брокер". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2017-12-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 113, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Лазар Михайлов, бл. 48, вх. Б, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ, ВНОС И ИЗНОС НА УПОТРЕБЯВАНА И НОВА АПАРАТУРА ЗА ИНСТРУМЕНТАЛЕН АНАЛИЗ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОПТИКО-ЕМИСИОННИ КВАНТОМЕТРИ С ВЪЗБУЖДАНЕ ОТ ДЪГА, ИСКРА, ЛАЗЕР, ИНДУКТИВНОСВЪРЗАНА ПЛАЗМА, ЛАМПА С ТЛЕЕЩ РАЗРЯД; АТОМНОАБСОРБЦИОННИ СПЕКТРОФОТОМЕТРИ; СПЕКТРОФОТОМЕТРИ; РЕНТГЕНОВИ АПАРАТИ ЗА РЕНТГЕНОФЛУОРЕСЦЕНТЕН, СТРУКТУРЕН И ДИСПЕРСЕН АНАЛИЗ; ХРОМАТОГРАФИ ЗА АНАЛИЗ НА ТЕЧНОСТИ И ГАЗОВЕ; РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, КОНСУМАТИВИ, СТАНДАРТНИ ОБРАЗЦИ, СИСТЕМИ И ПОДСИСТЕМИ ЗА МЕТРИЧНА АПАРАТУРА, КАКТО И ВСЯКАКВО ЛАБОРАТОРНО ОБОРУДВАНЕ; АВАРИЕН И ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ; МОДЕРНИЗАЦИЯ И КАЛИБРИРАНЕ НА АПАРАТУРА ЗА ИНСТРУМЕНТАЛЕН АНАЛИЗ; АНАЛИТИЧНИ, МЕТОДИЧЕСКИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА АНАЛИЗА И ПРИ СЪЗДАВАНЕ НА ЛАБОРАТОРИИ; НЕСТАНДАРТНИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ЕЛЕКТРОНИКАТА, МЕХАНИКАТА И ОПТИКАТА; ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗРАБОТВАНЕ НА НЕСТАНДАРТНИ И УНИКАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ ВЪЗЛИ И СИСТЕМИ С ПРИЛОЖЕНИЕ В ЕЛЕКТРОНИКАТА, МЕХАНИКАТА, ОПТИКАТА, ФИЗИКАТА И ХИМИЯТА; МЕНИДЖЪРСКА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ; ИЗВЪРШВАНЕ НА МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; КОНСУЛТАНТСКА, СПЕДИТОРСКА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН.
+ Търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност, незабранена от закон.

2019-08-28
Промяна наименование
Името се сменя от СПЕКТРОТЕК на Би Ай Пи Брокер
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност, незабранена от закон.
+ Търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, покупко-продажба на недвижими имоти, посредничество и агентство при сделки с недвижими имоти, управление на същите, както и всяка друга дейност, незабранена от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма