Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИМАР 84 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175173907
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175173907 от 2009-08-27 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ДИМАР 84
Транслитерация
DIMAR 84 EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Златия, ул. Методи Попов, 19 Виж на картата
Код на икономическа дейност
41.20 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
консултантска дейност и услуги; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, складови сделки; транспортна дейност; информационни и програмни услуги; покупка и продажба; вн... консултантска дейност и услуги; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, складови сделки; транспортна дейност; информационни и програмни услуги; покупка и продажба; внос и износ на стоки, суровини и материали в страната и чужбина в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. собствено производство; следки с недвижими имоти, както и всички други незабранени от закона сделки и дейности и упражняването им в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ АНДРИЯНОВ МЛАДЕНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ АНДРИЯНОВ МЛАДЕНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИМАР 84 ЕООД на латиница "DIMAR 84 EOOD" с ЕИК/ПИК 175173907 е основана на 13 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Златия, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2009-08-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175173907 на основание друго от ЗДДС

2013-09-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 35, вх. А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Златия, ул. Методи Попов, 19
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Всякаква консултантска, вътрешно и външнотърговска дейност /с изключение на сделките с ценни книжа по смисъла на ЗППЦК/. предприемачество, търговско посредничество, производство, дистрибуторство, покупка на стоки или други вещи с цел продажба, продажба, разработване, хардуер, софтуер, комуникации, мрежи, посредничество при реализация и внедряване на технически продукти, консултантски, дизайнерски, проектантски, икономическа услуги, реклама, както и всяка друга дейност, изрично незабранена от закона, като дружеството може да придобива всякакви права, необходими за осъществяване на предмета на неговата дейност, с цел напредъка или разширяването на стопанската му дейност, ако някоя от посочените дейности изисква специален лиценз, дейността може да бъде извършвана след издаването на лиценза.
+ консултантска дейност и услуги; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, складови сделки; транспортна дейност; информационни и програмни услуги; покупка и продажба; внос и износ на стоки, суровини и материали в страната и чужбина в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. собствено производство; следки с недвижими имоти, както и всички други незабранени от закона сделки и дейности и упражняването им в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма