Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕХДЕВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175175939
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175175939 от 2008-08-25 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ТЕХДЕВ
Транслитерация
TECHDEV Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 96, вх. Е, ет. 8 Виж на картата
Има 44 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Проектиране и разработка на софтуерни решения и приложения, консултантски услуги по автоматизация, дигитална трансформация и технологични интеграции. Разработки и интеграция на изкуствен интелект ... Проектиране и разработка на софтуерни решения и приложения, консултантски услуги по автоматизация, дигитална трансформация и технологични интеграции. Разработки и интеграция на изкуствен интелект (ИИ) и решения, базирани на технологията. Проучвания и технологични разработки за нуждите на частния и държавния сектор. Провеждане на обучения и разработка на учебни планове. Дизайн, проектиране и изработка на интернет страници, уеб базирани приложения, бази данни, продажба и регистрация на домейни, хостинг услуги, клауд услуги, продажба и колокация на сървъри и отдаването им под наем, както и всички други дейности, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДРЕА КОСТА ПАНДУЛИС (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНДРЕА КОСТА ПАНДУЛИС (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕХДЕВ ЕООД на латиница "TECHDEV Ltd." с ЕИК/ПИК 175175939 е основана на 18 Юли 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПРОХОСТИНГ", но на 26 Юли 2023 година то бива сменено на сегашното "ТЕХДЕВ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2008-08-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175175939 на основание друго от ЗДДС

2023-07-26
Промяна наименование
Името се сменя от ПРОХОСТИНГ на ТЕХДЕВ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. ТОДОРИНИ КУКЛИ, 29
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 96, вх. Е, ет. 8
Промяна предмет на дейност
- ДИЗАЙН, ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗРАБОТКА НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ, ПРОДАЖБА И РЕГИСТРАЦИЯ НА ДОМЕЙНИ, ХОСТИНГ УСЛУГИ, ПРОДАЖБА И КОЛОКАЦИЯ НА СЪРВЪРИ И ОТДАВАНЕТО ИМ ПОД НАЕМ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Проектиране и разработка на софтуерни решения и приложения, консултантски услуги по автоматизация, дигитална трансформация и технологични интеграции. Разработки и интеграция на изкуствен интелект (ИИ) и решения, базирани на технологията. Проучвания и технологични разработки за нуждите на частния и държавния сектор. Провеждане на обучения и разработка на учебни планове. Дизайн, проектиране и изработка на интернет страници, уеб базирани приложения, бази данни, продажба и регистрация на домейни, хостинг услуги, клауд услуги, продажба и колокация на сървъри и отдаването им под наем, както и всички други дейности, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма