Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕСТА ЕКО ЕНЕРДЖИ ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175178434
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175178434 от 2019-11-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
МЕСТА ЕКО ЕНЕРДЖИ
Транслитерация
MESTА ECO ENERGY
Оборот
2,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2019 г.
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. МЮНХЕН, 14 Виж на картата
Има 26 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на водноелектрически централи на течаща вода и с горен изравнител, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатац... Проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на водноелектрически централи на течаща вода и с горен изравнител, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за производство на електрическа и топлинна енергия от други възобновяеми източници, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за комбинирано производство на топло- и електроенергия за промишлени нужди и за централизирано топлоснабдяване, производство и продажба на електрическа енергия, производство и продажба на топлина енергия, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за преработка на отпадни суровини и продукти, производство и продажба на био-горива. Доставка на специализирани машини за железен път и трамваи. Внос, продажба, гаранционно и следгаранционно обслужване, ремонтна и сервизна дейност на специализирани автомобили и камиони, ремаркета и полуремаркета, на пътно-строителна техника, земекопна техника, специализирана колесна и верижна техника за извършване на товаро-разтоварна дейност, подемна техника, горска и селскостопанска техника, машини за наземно обслужване на въздухоплавателни средства и летища, специализирано инженерно оборудване, противопожарни автомобили и оборудване, защитно облекло и предпазни средства, сметосъбираща и сметоизвозна техника, сметосъбиращи съдове и надстройки, техника за третиране на отпадъци, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
ИВО ЛЮБОМИРОВ ВИДЕНОВ (свързан с 7 фирми)
ЮЛИЯ ЕМИЛОВА ГАГОВА (свързан с 4 фирми)
ГЕОРГИ НИКОЛОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Юлия Емилова Гагова (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 2,000 -97.22% - -
2020 72,000 -25.77% - -
2019 97,000 26,000 26.8%
2017 0 - -
2016 0 - -

Служители

Година
Служители
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕСТА ЕКО ЕНЕРДЖИ ЕАД на латиница "MESTА ECO ENERGY" с ЕИК/ПИК 175178434 е основана на 26 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 2,000 лв. което е с 97% по-малко от предходната 2020 година (72,000 лв.), а средният годишен ръст е -61%.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2016-08-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. "МЮНХЕН", 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. МЮНХЕН, 14
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-11-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175178434 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-09-10
Промяна предмет на дейност
- ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА НА ОБОРУДВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ВОДОЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЦЕНТРАЛИ НА ТЕЧАЩА ВОДА И С ГОРЕН ИЗРАВНИТЕЛ, ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА НА ОБОРУДВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ИНСТАЛАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ ОТ ДРУГИ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ, ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА НА ОБОРУДВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ИНСТАЛАЦИИ ЗА КОМБИНИРАНО ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛО- И ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ЗА ПРОМИШЛЕНИ НУЖДИ И ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ТОПЛОСНАБДЯВАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ, ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА НА ОБОРУДВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ИНСТАЛАЦИИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ОТПАДНИ СУРОВИНИ И ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА БИО-ГОРИВА, КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на водноелектрически централи на течаща вода и с горен изравнител, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за производство на електрическа и топлинна енергия от други възобновяеми източници, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за комбинирано производство на топло- и електроенергия за промишлени нужди и за централизирано топлоснабдяване, производство и продажба на електрическа енергия, производство и продажба на топлина енергия, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за преработка на отпадни суровини и продукти, производство и продажба на био-горива. Доставка на специализирани машини за железен път и трамваи. Внос, продажба, гаранционно и следгаранционно обслужване, ремонтна и сервизна дейност на специализирани автомобили и камиони, ремаркета и полуремаркета, на пътно-строителна техника, земекопна техника, специализирана колесна и верижна техника за извършване на товаро-разтоварна дейност, подемна техника, горска и селскостопанска техника, машини за наземно обслужване на въздухоплавателни средства и летища, специализирано инженерно оборудване, противопожарни автомобили и оборудване, защитно облекло и предпазни средства, сметосъбираща и сметоизвозна техника, сметосъбиращи съдове и надстройки, техника за третиране на отпадъци, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма