Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АРТ КЪНСТРАКШЪНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175184323
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
АРТ КЪНСТРАКШЪНС
Транслитерация
ART CONSTRUCTION LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Берковица, Ангел Кънчев, 7, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
СМР, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и ... СМР, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултанска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРТИН СТОИЛОВ ЗАРКОВ (свързан с 15 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРТИН СТОИЛОВ ЗАРКОВ (свързан с 15 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АРТ КЪНСТРАКШЪНС ЕООД на латиница "ART CONSTRUCTION LTD." с ЕИК/ПИК 175184323 е основана на 21 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИЗОМОНТАЖ", но на 23 Декември 2016 година то бива сменено на сегашното "АРТ КЪНСТРАКШЪНС". Седалището на компанията се намира в гр. Берковица, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2012-10-26
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-03-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. ГЕН. СУВОРОВ 14А ет.2 ап.4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул.Ген. Аександър В. Суворов, 12, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-12-23
Промяна наименование
Името се сменя от ИЗОМОНТАЖ на АРТ КЪНСТРАКШЪНС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул.Ген. Аександър В. Суворов, 12, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Берковица, Ангел Кънчев, 7, вх. Б, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ХИДРОИЗОЛАЦИЯ И ДРУГИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНО МОНТАЖНИ РАБОТИ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ, КОМИСИОННИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИ РАЗРЕШИТЕЛНИ И ЛИЦЕНЗНИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ СМР, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултанска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма