Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Експат Капитал АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175192462
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175192462 от 2007-02-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
Експат Капитал
Транслитерация
Еxpat Capital SA
Оборот
274,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, 96А Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
66.19 - Други спомагателни дейности във финансовите услуги, без застраховане и допълнително пенсионно осигуряване
Предмет на дейност
Дружеството е холдинг с извършване на собствена търговска дейност. Предметът на дейност на Дружеството е:• придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружеств... Дружеството е холдинг с извършване на собствена търговска дейност. Предметът на дейност на Дружеството е:• придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества;• придобиване, управление и продажба на облигации;• придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва;• финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва;• обслужване на дружества със специална инвестиционна цел и на други предприятия за колективно инвестиране;• консултации на дружества относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги, свързани със сливания и покупки на предприятия;• инвестиционни изследвания и финансови анализи;• търговско представителство и посредничество. прочети още скрии
Съвет на директорите
"Декстра Инвестмънтс" ЕАД (свързан с 4 фирми)
"Експат Груп" ЕООД (свързан с 1 фирма)
Николай Василев Василев (свързан с 6 фирми)
Никола Симеонов Янков (свързан с 13 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
1,336,800 лева (1,336,800 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 274,000 33.01% - -
2020 206,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Експат Капитал АД на латиница "Еxpat Capital SA" с ЕИК/ПИК 175192462 е основана на 7 Март 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,336,800 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 274,000 лв.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2007-02-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175192462 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2008-10-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Средец, Г.С. Раковски, 96А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, 96А

2016-08-29
Промяна предмет на дейност
- Pокупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем;търговско представителство и посредничество;финансово-консултантска дейност; консултации на дружества относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги, свързани със сливания и покупки на предприятия (след лиценз в случаите на нормативно установено изискване); инвестиционни изследвания и финансови анализи (след лиценз в случаите на нормативно установено изискване).
+ Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем;търговско представителство и посредничество;финансово-консултантска дейност; консултации на дружества относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги, свързани със сливания и покупки на предприятия (след лиценз в случаите на нормативно установено изискване); инвестиционни изследвания и финансови анализи (след лиценз в случаите на нормативно установено изискване).

2019-02-12
Промяна предмет на дейност
- Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем;търговско представителство и посредничество;финансово-консултантска дейност; консултации на дружества относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги, свързани със сливания и покупки на предприятия (след лиценз в случаите на нормативно установено изискване); инвестиционни изследвания и финансови анализи (след лиценз в случаите на нормативно установено изискване).
+ Дружеството е холдинг с извършване на собствена търговска дейност. Предметът на дейност на Дружеството е:• придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества;• придобиване, управление и продажба на облигации;• придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва;• финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва;• обслужване на дружества със специална инвестиционна цел и на други предприятия за колективно инвестиране;• консултации на дружества относно капиталовата структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги, свързани със сливания и покупки на предприятия;• инвестиционни изследвания и финансови анализи;• търговско представителство и посредничество.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма