Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОМПАС ИНВЕСТ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175194972
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175194972 от 2008-01-24 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
КОМПАС ИНВЕСТ
Транслитерация
COMPASS INVEST
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Алабин, 36, ет. 4 Виж на картата
Има 42 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми включително: управление на инвестициите; администриране на дяловете, включително правни услуги и счетоводни услуги във връзка с управление н... Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми включително: управление на инвестициите; администриране на дяловете, включително правни услуги и счетоводни услуги във връзка с управление на активите, искания за информация на инвеститорите, оценка на активите и изчисляване цената на дяловете, контрол за спазване на законовите изисквания, управление на риска, водене на книгата на притежателите на дялове, в случаите на извършване на дейност по управление на колективна инвестиционна схема с произход от друга държава членка, разпределение на дивиденти и други плащания, издаване, продажба и обратно изкупуване на дялове, изпълнение на договори, водене на отчетност; маркетингови услуги. Предоставяне на допълнителни услуги по чл.86, ал.2, т.1, 2 , 3 и 4 от ЗДКИСДПКИ , както следва: управление на дейността н национални инвестиционни фондове;управление в съответствие със сключен с клиента договор на портфейл, включително портфейл на предприятие за колективно инвестиране, включващ финансови инструменти, по собствена преценка, без специални нареждания от клиента;инвестиционни консултации относно финансови инструменти; съхранение и администриране на дялове на предприятия за колективно инвестиране. прочети още скрии
Съвет на директорите
Милена Иванова Александрова (свързан с 8 фирми)
Ивайло Красимиров Ангарски (свързан с 10 фирми)
АНДРЕЙ ИВАНОВ ПРЪМОВ (свързан с 6 фирми)
Драгомир Христов Великов (свързан с 8 фирми)
Бойко Николаев Братанов (свързан с 7 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
300,000 лева (300,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОМПАС ИНВЕСТ АД на латиница "COMPASS INVEST" с ЕИК/ПИК 175194972 е основана на 5 Септември 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СОМОНИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ", но на 24 Август 2011 година то бива сменено на сегашното "КОМПАС ИНВЕСТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 300,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2008-01-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175194972 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2011-08-24
Промяна наименование
Името се сменя от СОМОНИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ на КОМПАС ИНВЕСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ХРИСТО БОТЕВ № 2 ет.1 ап.2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Дамян Груев, 1, ет. 4

2012-06-27
Промяна предмет на дейност
- Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми по смиссъла на параграф 1, т.26 от ЗППЦК и на инвестиционни дружества от затворен тип, включително: Управление на инвестициите; администриране на дяловете или акциите, включително правни услуги и счетоводни услуги във връзка с управление на активите, искания за информация на инвеститорите, оценка на активите и изчисляване на цената на дяловете или акциите, контрол за запазване на законовите изисквания, водене на книгата на притежателите на дялове или акционерите, разпределение на дивидентите и други плащания, издаване,продажба и обратно изкупуване на дялове и акции, изпълнение на договори, водене на отчетност, маркегингови услуги. Управляващото дружество предоставя и следните допълнителни услуги: управление в съответствие със сключен с клиента договор, на индивидуален портфейл, включително такъв за институционален инвеститор, включващ ценни книжа, по собствена преценка, без специални нареждания на клиента; предоставяне на инвестиционни консултации относно ценни книжа.
+ Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми включително: управление на инвестициите; администриране на дяловете, включително правни услуги и счетоводни услуги във връзка с управление на активите, искания за информация на инвеститорите, оценка на активите и изчисляване на цената на дяловете, контрол за спазване на законовите изисквания, водене на книгата на притежателите на дялове, в случаите на извършване на дейност по управление на колективна инвестиционна схема с произход от друга държава членка, разпределение на дивиденти и други плащания, издаване,продажба и обратно изкупуване на дялове, изпълнение на договори, водене на отчетност, маркегингови услуги. Предоставяне на допълнителни услуги по чл. 86, ал. 2 т. 1, 2 и 3 от ЗДКИСДПКИ, както следва: управление в съответствие със сключен с клиента договор на портфейл, включително портфейл на предприятие за колективно инвестиране, включващ финансови инструменти, по собствена преценка, без специални нареждания от клиента; предоставяне на инвестиционни консултации относно финансови инструменти; съхранение и администриране на дялове на предприятия за колективно инвестиране.

2013-04-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Дамян Груев, 1, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Георг Вашингтон, 19, ет. 2

2016-06-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Георг Вашингтон, 19, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Георг Вашингтон, 19, ет. 2

2017-05-03
Промяна предмет на дейност
- Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми включително: управление на инвестициите; администриране на дяловете, включително правни услуги и счетоводни услуги във връзка с управление на активите, искания за информация на инвеститорите, оценка на активите и изчисляване на цената на дяловете, контрол за спазване на законовите изисквания, водене на книгата на притежателите на дялове, в случаите на извършване на дейност по управление на колективна инвестиционна схема с произход от друга държава членка, разпределение на дивиденти и други плащания, издаване,продажба и обратно изкупуване на дялове, изпълнение на договори, водене на отчетност, маркегингови услуги. Предоставяне на допълнителни услуги по чл. 86, ал. 2 т. 1, 2 и 3 от ЗДКИСДПКИ, както следва: управление в съответствие със сключен с клиента договор на портфейл, включително портфейл на предприятие за колективно инвестиране, включващ финансови инструменти, по собствена преценка, без специални нареждания от клиента; предоставяне на инвестиционни консултации относно финансови инструменти; съхранение и администриране на дялове на предприятия за колективно инвестиране.
+ Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми включително: управление на инвестициите; администриране на дяловете, включително правни услуги и счетоводни услуги във връзка с управление на активите, искания за информация на инвеститорите, оценка на активите и изчисляване цената на дяловете, контрол за спазване на законовите изисквания, управление на риска, водене на книгата на притежателите на дялове, в случаите на извършване на дейност по управление на колективна инвестиционна схема с произход от друга държава членка, разпределение на дивиденти и други плащания, издаване, продажба и обратно изкупуване на дялове, изпълнение на договори, водене на отчетност; маркетингови услуги. Предоставяне на допълнителни услуги по чл.86, ал.2, т.1, 2 , 3 и 4 от ЗДКИСДПКИ , както следва: управление на дейността н национални инвестиционни фондове;управление в съответствие със сключен с клиента договор на портфейл, включително портфейл на предприятие за колективно инвестиране, включващ финансови инструменти, по собствена преценка, без специални нареждания от клиента;инвестиционни консултации относно финансови инструменти; съхранение и администриране на дялове на предприятия за колективно инвестиране.

2023-08-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Георг Вашингтон, 19, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Алабин, 36, ет. 4

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма