Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПБ КЕПИТЪЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175239862
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ПБ КЕПИТЪЛ
Транслитерация
PB CAPITAL Spl
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 47, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 68 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица в страната и чужбина; комисионерска дейност; маркетинг и мениджмънт; извършване на финансово ... Търговска дейност в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица в страната и чужбина; комисионерска дейност; маркетинг и мениджмънт; извършване на финансово - счетоводни услуги и консултации, както и всяка друга дейност незабранена изрично от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ КОНСТАНТИНОВ БАЖДЕКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Георги Константинов Баждеков (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПБ КЕПИТЪЛ ЕООД на латиница "PB CAPITAL Spl" с ЕИК/ПИК 175239862 е основана на 25 Февруари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПБ ТЕХНО КОНСУЛТИНГ", но на 1 Април 2010 година то бива сменено на сегашното "ПБ КЕПИТЪЛ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2010-02-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, 47, вх. В, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 47, вх. В, ет. 2

2010-04-01
Промяна наименование
Името се сменя от ПБ ТЕХНО КОНСУЛТИНГ на ПБ КЕПИТЪЛ
Промяна предмет на дейност
- Проектиране и изграждане на компютърни мрежи, предоставяне на информационни услуги, разработка, разпространение и посредническа дейност на програмни продукти и системи, компютърни системи, компютри, проучване, проектиране, разработване, внедряване, съпровождане, адаптация и разпространение на приложно и системно програмно осигуряване, консултации по приложно и системно програмно осигуряване, структурно окабеляване, изграждане на локални и глобални компютърни технологии, интернет услуги, изработка на софтуерни продукти и инсталации на локални мрежи, реализация на програмни продукти и компютърни системи, изработване и разпространение на страници чрез мрежата на интернет и чрез електронна поща, интернет дизайн, покупkо - продажба на компютри и компютърни технологии, сделки с интелектуална собственост и всички други дейности и сделки, които не са забранени със закон.
+ Търговска дейност в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица в страната и чужбина; комисионерска дейност; маркетинг и мениджмънт; извършване на финансово - счетоводни услуги и консултации, както и всяка друга дейност незабранена изрично от закона.

2018-02-15

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма