Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЪНИ ДЕЙ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175267840
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175267840 от 2020-11-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
СЪНИ ДЕЙ
Транслитерация
"SUNNY DAY" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Аксаков, 6, ет. 1 Виж на картата
Има 93 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; отдаване под наем на недвижими имоти и принадлежащите към тях технически съоръжения за жилищни, търговски или административни нуж... Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; отдаване под наем на недвижими имоти и принадлежащите към тях технически съоръжения за жилищни, търговски или административни нужди; предоставяне на всякакъв вид услуги, свързани с поддръжката и техническото обслужване на недвижими имоти; предоставяне на консултантски и всякакъв друг вид услуги, свързани с управлението на недвижима собственост, комисионни сделки; вътрешна и международна търговия; консултантски услуги в сферата на международните търговски сделки; търговско представителство и посредничество; както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ШАХЕРИАР АХМЕД КАН КАЗНАВИ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ШАХЕРИАР АХМЕД КАН КАЗНАВИ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЪНИ ДЕЙ ЕООД на латиница ""SUNNY DAY" Ltd." с ЕИК/ПИК 175267840 е основана на 29 Юли 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2015-09-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.Пиротска, 47
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, бул. Мария Луиза, 24, вх. Б, ет. 2

2020-09-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, бул. Мария Луиза, 24, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Аксаков, 6, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; отдаване под наем на недвижими имоти и принадлежащите към тях технически съоръжения за жилищни, търговски или административни нужди; предоставяне на всякакъв вид услуги, свързани с поддръжката и техническото обслужване на недвижими имоти; предоставяне на консултантски и всякакъв друг вид услуги, свързани с управлението на недвижима собственост; комисионни сделки; вътрешна и международна търговия; търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона.
+ Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; отдаване под наем на недвижими имоти и принадлежащите към тях технически съоръжения за жилищни, търговски или административни нужди; предоставяне на всякакъв вид услуги, свързани с поддръжката и техническото обслужване на недвижими имоти; предоставяне на консултантски и всякакъв друг вид услуги, свързани с управлението на недвижима собственост, комисионни сделки; вътрешна и международна търговия; консултантски услуги в сферата на международните търговски сделки; търговско представителство и посредничество; както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона.

2020-11-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175267840 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма