Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИГИТАЛ КОНЕКТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175268561
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ДИГИТАЛ КОНЕКТ
Транслитерация
DIGITAL CONNECT Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. "Петко Каравелов", 1 Виж на картата
Предмет на дейност
СДЕЛКИ ЗА ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН. ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ; КОМИСИОННИ. СПЕДИЦИОННИ, ... СДЕЛКИ ЗА ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН. ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ; КОМИСИОННИ. СПЕДИЦИОННИ, СКЛАДОВИ. ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ. РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА И СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Енкхбаяр Очирбал (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Симеон Ивайлов Иванов 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Доля Цветанова Цветкова 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Енкхбаяр Очирбал (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИГИТАЛ КОНЕКТ ЕООД на латиница "DIGITAL CONNECT Ltd" с ЕИК/ПИК 175268561 е основана на 13 Юни 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕНС - БЪЛГАРИЯ", но на 13 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "ДИГИТАЛ КОНЕКТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2012-01-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бл. 538, вх. А, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, с. Житен, ул. "Лале", 1
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Житен, ул. "Лале", 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Житен, ул.Лале, 1
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги, проучване и анализ на документи и изготвяне на консултации по финансови, данъчни и правни казуси, консултации и представителство по търговски и облигационни сделки, консултации и посредничество на физически лица, организации и фирми при административното обслужване от общински и държавни органи, изготвяне на тръжни и конкурсни книжа и други документи, разработване на вътрешно фирмени документи, регистрация и прекратяване на фирми и търговски дружества, покупко-продажба на недвижими имоти, посредничество и изготвяне на документи при сделки с недвижими имоти и движима собственост, строителство и извършване на строително-ремонтна дейност, обзавеждане и оборудване на жилищни сгради и промишлени предприятия, маркетингова дейност, внос, износ, реекспорт, търговско представителство и посредничество на юридически и физически лица в страната и чужбина, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни и други услуги, комисионна дейност, представителство и агентство на български и чуждестранни фирми в страната и чужбина, както и всякаква друга търговска дейност незабранена със закон.
+ Изготвяне и реализация на инфраструктурни проекти, развитие на селски, културен и еко-туризъм, биологичното земеделие, преработка, продажба и маркетинг на земеделски продукти, консултантски услуги, консултации и посредничество на физически и юридически лица, изготвяне на тръжни и конкурсни книжа и други документи, подготовка на бизнес планове и планове за развитие на земеделски стопанства, разработване на вътрешно фирмени документи, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство и извършване на строително-ремонтна дейност, обзавеждане и оборудване на жилищни сгради и промишлени предприятия, маркетингова дейност, внос, износ, реекспорт, търговско представителство и посредничество на юридически и физически лица в страната и чужбина, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни и други услуги, комисионна дейност, представителство и агентство на български и чуждестранни фирми в страната и чужбина, както и всякаква друга търговска дейност незабранена със закон.

2014-02-28
Промяна съдружници
- Ивайло Симеонов Иванов - 2500 лв - 50.00% дял
- Доля Цветанова Цветкова - 2500 лв - 50.00% дял
+ Доля Цветанова Цветкова - 2500 лв - 50.00% дял
+ Цветан Ивайлов Иванов - 2500 лв - 50.00% дял

2017-11-30
Промяна съдружници
- Доля Цветанова Цветкова - 2500 лв - 50.00% дял
- Цветан Ивайлов Иванов - 2500 лв - 50.00% дял
+ Доля Цветанова Цветкова - 2500 лв - 50.00% дял
+ Симеон Ивайлов Иванов - 2500 лв - 50.00% дял

2022-06-13
Промяна наименование
Името се сменя от МЕНС - БЪЛГАРИЯ на ДИГИТАЛ КОНЕКТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Житен, ул.Лале, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. "Петко Каравелов", 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- Доля Цветанова Цветкова - 2500 лв - 50.00% дял
- Симеон Ивайлов Иванов - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Изготвяне и реализация на инфраструктурни проекти, развитие на селски, културен и еко-туризъм, биологичното земеделие, преработка, продажба и маркетинг на земеделски продукти, консултантски услуги, консултации и посредничество на физически и юридически лица, изготвяне на тръжни и конкурсни книжа и други документи, подготовка на бизнес планове и планове за развитие на земеделски стопанства, разработване на вътрешно фирмени документи, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство и извършване на строително-ремонтна дейност, обзавеждане и оборудване на жилищни сгради и промишлени предприятия, маркетингова дейност, внос, износ, реекспорт, търговско представителство и посредничество на юридически и физически лица в страната и чужбина, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни и други услуги, комисионна дейност, представителство и агентство на български и чуждестранни фирми в страната и чужбина, както и всякаква друга търговска дейност незабранена със закон.
+ СДЕЛКИ ЗА ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН. ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ; КОМИСИОННИ. СПЕДИЦИОННИ, СКЛАДОВИ. ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ. РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА И СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма