Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИКЪЛ БИЛДИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175282664
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
МЕДИКЪЛ БИЛДИНГ
Транслитерация
MEDICAL BUILDING
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ, 7-МИ КМ., АТМ ЦЕНТЪР, ОФИС 710 Виж на картата
Предмет на дейност
строеж и обзавеждане на болници и недвижими имоти; консултантски услуги; преподавателска дейност; вътрешен и международен туризъм; ресторантьорство и хотелиерство; транспортна и спедиторска дейност; т... строеж и обзавеждане на болници и недвижими имоти; консултантски услуги; преподавателска дейност; вътрешен и международен туризъм; ресторантьорство и хотелиерство; транспортна и спедиторска дейност; търговия; посреднически и комисионерски услуги; търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; пътнически и товаро-транспортни услуги в страната и чужбина; автосервизни и битови услуги; рекламна дейност; както и всяка друга дейност, за която няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕВЕЛИН СИМЕОНОВ ХАЙВАЗОВ (свързан с 7 фирми)
Управител: МИЛЕН ЙОРДАНОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ЕВРОПРИНТ СЕРВИЗ ЕООД 2,000.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПЛАМЕН НИКОЛОВ НЕНОВ 2,000.00 лв - 33.33% дял (свързан с 8 фирми)
Съдружник: ЕВЕЛИН СИМЕОНОВ ХАЙВАЗОВ 2,000.00 лв - 33.33% дял (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
6,000 лева (6,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИКЪЛ БИЛДИНГ ООД на латиница "MEDICAL BUILDING" с ЕИК/ПИК 175282664 е основана на 15 Януари 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕДИКЪЛ БИЛД", но на 19 Януари 2009 година то бива сменено на сегашното "МЕДИКЪЛ БИЛДИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 6,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2009-01-14
Промяна наименование
Името се сменя от МЕДИКЪЛ БИЛД на МЕДИКЪЛ БИЛДИНГ

2009-01-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. ПЛАНА ПЛАНИНА 6 вх.В ет.2 ап.4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ, 7-МИ КМ., АТМ ЦЕНТЪР, ОФИС 710

2009-01-19
Промяна наименование
Името се сменя от МЕДИКЪЛ БИЛДИНГ на "МЕДИКЪЛ БИЛДИНГ" ООД
Промяна наименование
Името се сменя от "МЕДИКЪЛ БИЛДИНГ" ООД на МЕДИКЪЛ БИЛДИНГ

2009-04-16
Промяна предмет на дейност
- строеж и обзавеждане на болници и недвижими имоти; консултантски услуги; преподавателска дейност; вътрешен и международен туризъм; ресторантьорство и хотелиерство; транспортна и спедиторска дейност; финансово и счетоводно обслужване на фирми и граждани; производство на промишлени, хранителни, селскостопански, битови и други видове стоки; вътрешна и външна търговия; посреднически и комисионерски услуги; търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; пътнически и товаро-транспортни услуги в страната и чужбина; автосервизни и битови услуги; рекламна дейност; козметични услуги; информационно-технологични услуги; оказион, както и всяка друга дейност, за която няма законова забрана.
+ строеж и обзавеждане на болници и недвижими имоти; консултантски услуги; преподавателска дейност; вътрешен и международен туризъм; ресторантьорство и хотелиерство; транспортна и спедиторска дейност; търговия; посреднически и комисионерски услуги; търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; пътнически и товаро-транспортни услуги в страната и чужбина; автосервизни и битови услуги; рекламна дейност; както и всяка друга дейност, за която няма законова забрана.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма