Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Алфа Комерс Мениджмънт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175310318
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175310318 от 2016-10-20 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
Алфа Комерс Мениджмънт
Транслитерация
Alpha Commerce Management
Оборот
1,163,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Невестина скала, 18, вх. В Виж на картата
Има 24 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
68.10 - Покупка и продажба на собствени недвижими имоти
Предмет на дейност
Придобиване на недвижими имоти с цел продажба в Република България и в чужбина; извършване на консултации във връзка с продажба и покупка на недвижими имоти в Република България и в чужбина; строителс... Придобиване на недвижими имоти с цел продажба в Република България и в чужбина; извършване на консултации във връзка с продажба и покупка на недвижими имоти в Република България и в чужбина; строителство на сгради и съоръжения; дейности по обслужване на сгради и озеленяване; ремонт и инсталиране на машини и оборудване, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Здравко Емилов Кардашев (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗДРАВКО ЕМИЛОВ КАРДАШЕВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
2,020,600 лева (2,020,600 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,163,000 2807.5% - -
2020 40,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Алфа Комерс Мениджмънт ЕООД на латиница "Alpha Commerce Management" с ЕИК/ПИК 175310318 е основана на 26 Май 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЛОНДИ КОМЕРС", но на 23 Март 2020 година то бива сменено на сегашното "Алфа Комерс Мениджмънт". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,020,600 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,163,000 лв.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2013-05-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. "КРУМ КЮЛЯВКОВ", бл. 64, вх. Б, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 25Е, вх. Б, ет. 1

2016-04-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 25Е, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Невестина скала, 18, вх. В
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТАКСИМЕТРОВИ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, СТРОИТЕЛСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, ИНЖЕНЕРИНГОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ, ХРАНИТЕЛНИ И ДРУГИ СТОКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, СЕРВИЗ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
+ Експлоатация на заведения захранене и кафетерии; хотелиерство и ресторантьорство; външна и вътрешна търговска дейност във всички разрешени от закона форми и с всички видове стоки; транспорт и спедиция; строителство, експлоатация и управление на сгради и имоти; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; мениджмънт, маркетинг и реклама, както и всякаква друга дейност, за която няма законова забрана.Ако за някоя от дейностите се изисква специално разрешение от компетентен държавен орган, Дружеството ще извършва такава дейност след получаване на съответното раззрешение за извършването й.

2016-05-25
Промяна наименование
Името се сменя от БЛОНДИ КОМЕРС на ПЛАНЕКС ФУУД

2016-10-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175310318 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2020-03-23
Промяна наименование
Името се сменя от ПЛАНЕКС ФУУД на Алфа Комерс Мениджмънт
Промяна предмет на дейност
- Експлоатация на заведения захранене и кафетерии; хотелиерство и ресторантьорство; външна и вътрешна търговска дейност във всички разрешени от закона форми и с всички видове стоки; транспорт и спедиция; строителство, експлоатация и управление на сгради и имоти; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; мениджмънт, маркетинг и реклама, както и всякаква друга дейност, за която няма законова забрана.Ако за някоя от дейностите се изисква специално разрешение от компетентен държавен орган, Дружеството ще извършва такава дейност след получаване на съответното раззрешение за извършването й.
+ Придобиване на недвижими имоти с цел продажба в Република България и в чужбина; извършване на консултации във връзка с продажба и покупка на недвижими имоти в Република България и в чужбина; строителство на сгради и съоръжения; дейности по обслужване на сгради и озеленяване; ремонт и инсталиране на машини и оборудване, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение).

2020-07-16
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма