Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Счетоводна къща ПЕЙКОВА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175314806
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
Счетоводна къща ПЕЙКОВА
Транслитерация
ACOUNTING HOUSE PEYKOVA Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 21, вх. А, ет. 12 Виж на картата
Има 68 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
6920 - Счетоводни, одиторски дейности и данъчни консултации
Предмет на дейност
Финансови, счетоводни консултации организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, международни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, извършване на посредничес... Финансови, счетоводни консултации организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, международни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, извършване на посредническа дейност по наемане на работа по реда на Закона на заетостта, търговия на едро и дребно с промишлени и битови стоки и суровини, ресторантьорство, внос, износ, спедиторска и транспортна дейност в страната и чужбина, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, рекламна дейност, и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Румяна Борисова Пейкова (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Румяна Борисова Пейкова (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Счетоводна къща ПЕЙКОВА ЕООД на латиница "ACOUNTING HOUSE PEYKOVA Ltd." с ЕИК/ПИК 175314806 е основана на 16 Юли 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГЕО - ПАРЦЕЛ", но на 18 Декември 2019 година то бива сменено на сегашното "Счетоводна къща ПЕЙКОВА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2019-12-18
Промяна наименование
Името се сменя от ГЕО - ПАРЦЕЛ на Счетоводна къща ПЕЙКОВА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул .ЛОЗЕНЕЦ, 34, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 21, вх. А, ет. 12
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИНЖЕНЕРО-ГЕОЛОЖКИ ПРОУЧВАНИЯ, ЕКСПЕРТИЗИ И СТАНОВИЩА ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА ГРАЖДАНСКИ, ОБЩЕСТВЕНИ И ПРОМИШЛЕНИ СГРАДИ; СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОРИ С БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ ЗА ПОКУПКО - ПРОДАЖБА; ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ, ЗА КОИТО НЯМА ИЗРИЧНА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА; ТЪРГОВИЯ; ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ОКАЗИОННА, РАЗНОСНА И КОНСИГНАЦИОННА ТЪРГОВИЯ; БУТИК; БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ЛИЗИНГ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ СДЕЛКИ , УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Финансови, счетоводни консултации организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, международни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, извършване на посредническа дейност по наемане на работа по реда на Закона на заетостта, търговия на едро и дребно с промишлени и битови стоки и суровини, ресторантьорство, внос, износ, спедиторска и транспортна дейност в страната и чужбина, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, рекламна дейност, и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма