Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ССВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175343722
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ССВ
Транслитерация
ССВ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Блага Димитрова, 37а, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Консултантски услуги, управление на проекти в областта на търговията и индустрията, търговско представителство и агентство, административни услуги, посредничество и информиране при наема на ра... Консултантски услуги, управление на проекти в областта на търговията и индустрията, търговско представителство и агентство, административни услуги, посредничество и информиране при наема на работа, придобиване и управление на движима и недвижима собственост, както и ограничени вещни права, предлагане, регистриране, покупка или придобиване или защита, продължаване или подновяване, в страната и чужбина, на всякакви патенти, права върху патенти, секретни патенти, права върху всякакви телевизионни или радио излъчвания, авторски и сродни права, лицензи, търговски марки, дизайни, също така да открива и изменя тези права и обекти, да ги предоставя за ползване на трети лица, всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Христо Васков Христозов (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТРЕНДИ ХОЛДИНГ ПТИ ЛТД,с регистрационен номер No. 200917347N в регистъра на Службата за регулиране на отчетността и корпорациите на Република Сингапур (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ССВ ЕООД на латиница "ССВ" с ЕИК/ПИК 175343722 е основана на 14 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология


Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма