Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ММСОФ ПРОДЖЕКТС ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на August 7, 2009 15:49
ЕИК/ПИК
175363479
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175363479 от 2007-12-17 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ММСОФ ПРОДЖЕКТС
Транслитерация
MMSOF PROJECTS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 6, ет. 2 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, сделки с недвижими имоти, инженерингови дейности, свързани с посредничество при покупко-продажба и сделки с недвижими имоти, строителств... Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, сделки с недвижими имоти, инженерингови дейности, свързани с посредничество при покупко-продажба и сделки с недвижими имоти, строителство на недвижими имоти, включително изграждане, монтиране, инсталация, реконструкция, ремонт, почистване и събаряне на сгради, съоръжения и уреди и части от тях, както и разработване, отдаване под наем и на лизинг, продажби и по всякакъв друг начин с движими и недвижими имоти, както и всяка друга, свързана с това дейност, която не е забранена от закона, купуване и продажба на акции от дружеството, както и други дейности с акции на дружеството. В случаите когато отделен закон предвижда извършването на някоя от дейностите на дружеството с разрешение на държавен орган или лицензия или регистрация, тази дейност ще се извършва от дружеството след придобиването на съответното разрешения или лицензия или след извършване на съответната регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАЙЛО МИТЕВ МИТЕВ (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"ОЛАНД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" Б.В
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ММСОФ ПРОДЖЕКТС ЕООД на латиница "MMSOF PROJECTS" с ЕИК/ПИК 175363479 е основана на 3 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2007-12-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175363479 на основание друго от ЗДДС

2009-05-26
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПOCPEДHИЧECTBO ПPИ ПOKУПKO-ПPOДAЖБA HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ, CДEЛKИ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, ИHЖEHEPИHГOBИ ДEЙHOCTИ, CBЪPЗAHИ C ПOCPEДHИЧECTBO ПPИ ПOKУПKO-ПPOДAЖБA И CДEЛKИ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, CTPOИTEЛCTBO HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ, BKЛЮЧИTEЛHO ИЗГPAЖДAHE, MOHTИPAHE, ИHCTAЛAЦИЯ, PEKOHCTPУKЦИЯ, PEMOHT, ПOЧИCTBAHE И CЪБAPЯHE HA CГPAДИ, KOHCTPУKЦИИ, CЪOPЪЖEHИЯ И УPEДИ, И ЧACTИ OT TЯX, KAKTO И PAЗPAБOTBAHE, OTДABAHE ПOД HAEM И HA ЛИЗИHГ, ПPOДAЖБA И PAЗПOPEЖДAHE ПO BCЯKAKЪB ДPУГ HAЧИH C ДBИЖИMИ И HEДBИЖИMИ ИMOTИ, KAKTO И BCЯKA, CBЪPЗAHA C TOBA ДEЙHOCT, KOЯTO HE E ИЗPИЧHO ЗAБPAHEHA OT ЗAKOHA. B CЛУЧAИTE, B KOИTO OTДEЛEH ЗAKOH ПPEДBИЖДA HЯKOЯ OT ДEЙHOCTИTE HA ДPУЖECTBOTO ДA CE ИЗBЪPШBA C PAЗPEШEHИE HA ДЪPЖABEH OPГAH, ЛИЦEHЗИЯ ИЛИ PEГИCTPAЦИЯ, TAЗИ ДEЙHOCT ЩE CE ИЗBЪPШBA OT ДPУЖECTBOTO CЛEД ПOЛУЧABAHE HA CЪOTBETHOTO PAЗPEШEHИE ИЛИ ЛИЦEHЗИЯ, ИЛИ CЛEД ЗABЪPШBAHE HA CЪOTBETHATA PEГИCTPAЦИЯ.
+ Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, сделки с недвижими имоти, инженерингови дейности, свързани с посредничество при покупко-продажба и сделки с недвижими имоти, строителство на недвижими имоти, включително изграждане, монтиране, инсталация, реконструкция, ремонт, почистване и събаряне на сгради, съоръжения и уреди и части от тях, както и разработване, отдаване под наем и на лизинг, продажби и по всякакъв друг начин с движими и недвижими имоти, както и всяка друга, свързана с това дейност, която не е забранена от закона, купуване и продажба на акции от дружеството, както и други дейности с акции на дружеството. В случаите когато отделен закон предвижда извършването на някоя от дейностите на дружеството с разрешение на държавен орган или лицензия или регистрация, тази дейност ще се извършва от дружеството след придобиването на съответното разрешения или лицензия или след извършване на съответната регистрация.

2009-08-07
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма