Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЙОРДАНОВ ДИЗАЙН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175383567
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ЙОРДАНОВ ДИЗАЙН
Транслитерация
YORDANOV DIZAIN
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ж.к. НАДЕЖДА 1 бл. 114 вх.Г ет.6 ап.84 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
4777 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С БИЖУТЕРИЯ
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия със стоки от всякакъв вид. Търговия с изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство и от внос. Продажба на златна и сребърна бижутерия. Производств... Вътрешна и външна търговия със стоки от всякакъв вид. Търговия с изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство и от внос. Продажба на златна и сребърна бижутерия. Производство , изработка, преработка и ремонт на изделия от благородни метали. Вътрешнотърговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни. Изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях. Търговско представителство , агентство и посредничество. Маркетингова и рекламна дейност. Туристическа и туроператорска дейност, и всички видове услуги за населението, производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и селскостопанска продукция, както и всяка дейност, която не е забранена от закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИСЛАВ ЕФРЕМОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИСЛАВ ЕФРЕМОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЙОРДАНОВ ДИЗАЙН ЕООД на латиница "YORDANOV DIZAIN" с ЕИК/ПИК 175383567 е основана на 8 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2016-05-30
Промяна предмет на дейност
- BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ CЪC CTOKИ OT BCЯKAKЪB BИД; TЪPГOBИЯ C ИЗДEЛИЯ OT БЛAГOPOДHИ METAЛИ И CKЪПOЦEHHИ KAMЪHИ OT MECHO ПPOИЗBOДCTBO И OT BHOC; ПPOДAЖБA HA ЗЛATHA И CPEБЪPHA БИЖУTEPИЯ; ПPOИЗBOДCTBO, ИЗPAБOTKA, ПPEPAБOTKA И PEMOHT HA ИЗДEЛИЯ OT БЛAГOPOДHИ METAЛИ; BЪTPEШHOTЪPГOBCKИ CДEЛKИ C БЛAГOPOДHИ METAЛИ И CKЪПOЦEHHИ KAMЪHИ; ИЗKУПУBAHE HA ИЗДEЛИЯ OT БЛAГOPOДHИ METAЛИ И CKЪПOЦEHHИ KAMЪHИ; TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, AГEHTCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO; MAPKETИHГOBA И PEKЛAMHA ДEЙHOCT; TУPИCTИЧECKA И TУPOПEPATOPCKA ДEЙHOCT И BCИЧKИ BИДOBE УCЛУГИ ЗA HACEЛEHИETO, ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ C XPAHИTEЛHИ И ПPOMИШЛEHИ CTOKИ И CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, KAKTO И BCЯKA ДEЙHOCT, KOЯTO HE E ЗAБPAHEHA OT ЗAKOH ИЛИ ДPУГ HOPMATИBEH AKT.
+ Вътрешна и външна търговия със стоки от всякакъв вид. Търговия с изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство и от внос. Продажба на златна и сребърна бижутерия. Производство , изработка, преработка и ремонт на изделия от благородни метали. Вътрешнотърговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни. Изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях. Търговско представителство , агентство и посредничество. Маркетингова и рекламна дейност. Туристическа и туроператорска дейност, и всички видове услуги за населението, производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и селскостопанска продукция, както и всяка дейност, която не е забранена от закон или друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма