Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НАБУКО ГАЗ ПАЙПЛАЙН БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на August 16, 2017 12:14
ЕИК/ПИК
175391051
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175391051 от 2010-07-06 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
НАБУКО ГАЗ ПАЙПЛАЙН БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
NABUCCO GAS PIPELINE BULGARIA EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Веслец, 16 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
инвестиционна и инженерингова дейност, сделки с интелектуална собственост, управление на активи, както и всякакви други дейности, които, в съответствие с приложимото право, са полезни и не... инвестиционна и инженерингова дейност, сделки с интелектуална собственост, управление на активи, както и всякакви други дейности, които, в съответствие с приложимото право, са полезни и необходими за дружеството, при условие, че Едноличният собственик на капитала е взел решение за тази цел прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Петьо Петков Игнатов (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
„БЪЛГАРСКИ ЕНЕРГИЕН ХОЛДИНГ" ЕАД (свързан с 14 фирми)
Капитал размер
944,400 лева (944,400 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НАБУКО ГАЗ ПАЙПЛАЙН БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "NABUCCO GAS PIPELINE BULGARIA EOOD" с ЕИК/ПИК 175391051 е основана на 28 Юли 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НАБУКО ГАЗ ПАЙПЛАН БЪЛГАРИЯ", но на 29 Януари 2009 година то бива сменено на сегашното "НАБУКО ГАЗ ПАЙПЛАЙН БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 944,400 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2009-01-29
Промяна наименование
Името се сменя от НАБУКО ГАЗ ПАЙПЛАН БЪЛГАРИЯ на НАБУКО ГАЗ ПАЙПЛАЙН БЪЛГАРИЯ

2010-07-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175391051 на основание друго от ЗДДС

2010-09-07

2010-12-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бул.П. ВЛАДИГЕРОВ, 66
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. АКСАКОВ, 15А, офис 3

2011-02-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. АКСАКОВ, 15А, офис 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. АКСАКОВ, 11А, ет. 5, офис 3

2011-10-27
Промяна предмет на дейност
- ИHЖEHEPИHГOBA ДEЙHOCT, PAЗBИTИE И EKCПЛOATAЦИЯ HA TAЗИ ЧACT OT TPAHЗИTHATA ГAЗOПPOBOДHA CИCTEMA, CTAPTИPAЩA OT ГPУЗИHO-TУPCKATA ГPAHИЦA И/ИЛИ TУPCKO-ИPAHCKATA ГPAHИЦA, ПPEMИHABAЩA ПPEЗ БЪЛГAPИЯ, C KPAЙ - B БAУMГAPTEH, ABCTPИЯ, TPAHЗИTEH ПPEHOC HA ПPИPOДEH ГAЗ ПO TAЗИ CИCTEMA ПPEЗ TEPИTOPИЯTA HA БЪЛГAPИЯ, ЗAKУПУBAHETO И BHOCA HA CTOKИ, OБOPУДBAHE И УCЛУГИ, HEOБXOДИMИ ЗA OCЪЩECTBЯBAHETO HA ПO-ГOPE ПOCOЧEHИTE ДEЙHOCTИ, KAKTO И BCЯKAKBИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH.
+ Инвестиционна и инженерингова дейност по отношение на българската отсечка от транзитната газопроводна система Набуко, стартираща от източната и/или южната турска граница, преминаваща през Турция, България, Румъния, Унгария и Австрия, и завършваща в Баумгартен, Австрия;развитие, изграждане, експлоатиране и поддръжка на българската отсечка от транзитния Газопровод Набуко;транзитен пренос на природен газ чрез системата на Газопровода Набуко през територията на Република България; покупка и внос на стоки, оборудване и услуги, необходими за осъществяването на по-горе посочените дейности по отношение на българската отсечка от Газопровода Набуко; услуги по управление, консултиране, комисионерство и друга необходима подкрепа във връзка с изграждането и експлоатацията на газопровод Набуко на територията на Р. България, както и всякакви други дейности, които, в съответствие с приложимото право, са полезни и необходими за Дружеството, при условие, че Едноличният собственик на капитала е взел решение за тази цел.

2011-11-12

2012-12-05

2014-03-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. АКСАКОВ, 11А, ет. 5, офис 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. България, 51Б, ет. 4

2016-09-19

2016-10-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. България, 51Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Веслец, 16
Промяна предмет на дейност
- Инвестиционна и инженерингова дейност по отношение на българската отсечка от транзитната газопроводна система Набуко, стартираща от източната и/или южната турска граница, преминаваща през Турция, България, Румъния, Унгария и Австрия, и завършваща в Баумгартен, Австрия;развитие, изграждане, експлоатиране и поддръжка на българската отсечка от транзитния Газопровод Набуко;транзитен пренос на природен газ чрез системата на Газопровода Набуко през територията на Република България; покупка и внос на стоки, оборудване и услуги, необходими за осъществяването на по-горе посочените дейности по отношение на българската отсечка от Газопровода Набуко; услуги по управление, консултиране, комисионерство и друга необходима подкрепа във връзка с изграждането и експлоатацията на газопровод Набуко на територията на Р. България, както и всякакви други дейности, които, в съответствие с приложимото право, са полезни и необходими за Дружеството, при условие, че Едноличният собственик на капитала е взел решение за тази цел.
+ инвестиционна и инженерингова дейност,сделки с интелектуална собственост, управление на активи, както и всякакви други дейности, които, в съответствие с приложимото право, са полезни и необходими за дружеството, при условие, че Едноличният собственик на капитала е взел решение за тази цел

2017-08-16
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма