Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕЙН ОЛТОМАТИКС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175398074
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
МЕЙН ОЛТОМАТИКС
Транслитерация
MEIN OLTOMATIKS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Замфирово, ул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ, 13 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия с хранителни и нехранителни стоки, вътрешна и външнотърговска дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица; производство, изкупуване, ... Търговия с хранителни и нехранителни стоки, вътрешна и външнотърговска дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица; производство, изкупуване, съхранение, заготовка, преработка и търговия на селскостопанска продукция /растителна и животинска/, цветя, гъби, диворастящи плодове и билки, мед, дивеч, кожи; производство и търговия на топли и студени закуски, хляб, хлебни изделия, месни, сладкарски, тестени изделия. Безалкохолни напитки. Вътрешен и международен туризъм и комплексни туристически услуги; превозни услуги; организиране и експлоатация на спортни, туристически, крайпътни, развлекателни, забавни, съоръжения и обекти. Игри, атракционни заведения; организиране и експлоатация на медицински центрове за красота, физическо възстановяване, фризьорство, козметика; педагогически услуги; икономически услуги; рекламни и информационни услуги; звукозаписни и видео услуги; организиране на бюра за запознанства; производство и търговия на шивашки и трикотажни стоки; производство и търговия с мебели; придобиване, управление и продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и покупка строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; комунално-битови услуги /бояджийски, водопроводни, канализационни, стъклопоставяне, дърводелски, железарски, строително-ремонтни, обущарски. Тапицерски, заваръчни, ремонт на битова техника, ел.инсталации, наем на вещи, автомобили под наем, доставка на адреси и други дейности незабранени от закона, с упражняване на всичките дейности в страната и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СИНТИЯ БЕРНАДЕЙ УАЯТ (свързан с 1 фирма)
Управител: ДЖОН ЕЛИС УАЯТ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДЖОН ЕЛИС УАЯТ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СИНТИЯ БЕРНАДЕЙ УАЯТ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕЙН ОЛТОМАТИКС ООД на латиница "MEIN OLTOMATIKS" с ЕИК/ПИК 175398074 е основана на 11 Април 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Замфирово, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2008-06-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Витоша, кв. ДРАГАЛЕВЦИ, ул. 417-та 1А
+ БЪЛГАРИЯ, с. Мокреш, ул. 37 а, 39
Промяна съдружници
+ СИНТИЯ БЕРНАДЕЙ УАЯТ - 2500 лв - 50.00% дял
+ ДЖОН ЕЛИС УАЯТ - 2500 лв - 50.00% дял

2011-04-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Мокреш, ул. 37 а, 39
+ БЪЛГАРИЯ, с. Замфирово, ул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ, 13
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA И ПPOДAЖБA HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ, CTPOИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И KOHCУЛTAЦИИ B OБЛACTTA HA CTPOИTEЛCTBOTO B OБЛACTTA HA HEДBИЖИMИTE ИMOTИ, CTPOИTEЛCTBO, TPAHCПOPTHA, ПPEBOЗHA И CПEДИTOPCKA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, BHOC, ИЗHOC И BCИЧKИ ДEЙHOCTИ И УCЛУГИ, PAЗPEШEHИ OT ЗAKOHA.
+ Търговия с хранителни и нехранителни стоки, вътрешна и външнотърговска дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица; производство, изкупуване, съхранение, заготовка, преработка и търговия на селскостопанска продукция /растителна и животинска/, цветя, гъби, диворастящи плодове и билки, мед, дивеч, кожи; производство и търговия на топли и студени закуски, хляб, хлебни изделия, месни, сладкарски, тестени изделия. Безалкохолни напитки. Вътрешен и международен туризъм и комплексни туристически услуги; превозни услуги; организиране и експлоатация на спортни, туристически, крайпътни, развлекателни, забавни, съоръжения и обекти. Игри, атракционни заведения; организиране и експлоатация на медицински центрове за красота, физическо възстановяване, фризьорство, козметика; педагогически услуги; икономически услуги; рекламни и информационни услуги; звукозаписни и видео услуги; организиране на бюра за запознанства; производство и търговия на шивашки и трикотажни стоки; производство и търговия с мебели; придобиване, управление и продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и покупка строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; комунално-битови услуги /бояджийски, водопроводни, канализационни, стъклопоставяне, дърводелски, железарски, строително-ремонтни, обущарски. Тапицерски, заваръчни, ремонт на битова техника, ел.инсталации, наем на вещи, автомобили под наем, доставка на адреси и други дейности незабранени от закона, с упражняване на всичките дейности в страната и в чужбина.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма