Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

„М-Дент Д-р Мария Филевска – Амбулатория за първична извънболнична медицинска помощ, ИППМП - Дентална” ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175425742
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
„М-Дент Д-р Мария Филевска – Амбулатория за първична извънболнична медицинска помощ, ИППМП - Дентална”
Оборот
54,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Божурище, ОТЕЦ ПАИСИЙ, 30 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Осъществяване на първична извънболнична медицинска помощ; профилактика, диагностика, лечение и др. дентални дейности; извършване на консултации, насочване на пациенти за консултативна и болнична... Осъществяване на първична извънболнична медицинска помощ; профилактика, диагностика, лечение и др. дентални дейности; извършване на консултации, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ; издаване на документи свързани с дейността; предписване на лабораторни и др. изследвания и лекарства, след получаване на съответните разрешения и лицензии, ако такива се изискват за дейността по смисъла на действащото българско законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИЯ МИНЧЕВА ФИЛЕВСКА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРИЯ МИНЧЕВА ФИЛЕВСКА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 54,000 17.39% - -
2020 46,000 17.95% - -
2019 39,000 11.43% 0 -
2018 35,000 483.33% - -
2017 6,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2
2019 2 100%
2018 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма „М-Дент Д-р Мария Филевска – Амбулатория за първична извънболнична медицинска помощ, ИППМП - Дентална” ЕООД с ЕИК/ПИК 175425742 е основана на 9 Декември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "М-ДЕНТ Д-Р МАРИЯ ФИЛЕВСКА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, ИППМП-ДЕНТАЛНА", но на 6 Октомври 2017 година то бива сменено на сегашното "„М-Дент Д-р Мария Филевска – Амбулатория за първична извънболнична медицинска помощ, ИППМП - Дентална”". Седалището на компанията се намира в гр. Божурище, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 54,000 лв. което е с 17% повече от предходната 2020 година (46,000 лв.), а средният годишен ръст е 133%.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2017-10-06
Промяна наименование
Името се сменя от М-ДЕНТ Д-Р МАРИЯ ФИЛЕВСКА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, ИППМП-ДЕНТАЛНА на „М-Дент Д-р Мария Филевска – Амбулатория за първична извънболнична медицинска помощ, ИППМП - Дентална”
Промяна предмет на дейност
- ПРОФИЛАКТИКА, ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ И ДРУГИ ДЕНТАЛНИ ДЕЙНОСТИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНСУЛТАЦИИ, НАСОЧВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ ЗА КОНСУЛТАТИВНА И БОЛНИЧНА ПОМОЩ, ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ, СВЪРЗАНИ С ДЕЙНОСТТА, ПРЕДПИСВАНЕ НА ЛАБОРАТОРНИ И ДРУГИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ЛЕКАРСТВА, ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА
+ осъществяване на първична извънболнична медицинска помощ; профилактика, диагностика, лечение и др. дентални дейности; извършване на консултации, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ; издаване на документи свързани с дейността; предписване на лабораторни и др. изследвания и лекарства, след получаване на съответните разрешения и лицензии, ако такива се изискват за дейността по смисъла на действащото българско законодателство; извършване на всякаква др. дейност незабранена от закона.

2023-10-18
Промяна предмет на дейност
- осъществяване на първична извънболнична медицинска помощ; профилактика, диагностика, лечение и др. дентални дейности; извършване на консултации, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ; издаване на документи свързани с дейността; предписване на лабораторни и др. изследвания и лекарства, след получаване на съответните разрешения и лицензии, ако такива се изискват за дейността по смисъла на действащото българско законодателство; извършване на всякаква др. дейност незабранена от закона.
+ Осъществяване на първична извънболнична медицинска помощ; профилактика, диагностика, лечение и др. дентални дейности; извършване на консултации, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ; издаване на документи свързани с дейността; предписване на лабораторни и др. изследвания и лекарства, след получаване на съответните разрешения и лицензии, ако такива се изискват за дейността по смисъла на действащото българско законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма