Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

София Файненс АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175454231
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175454231 от 2008-03-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
София Файненс
Транслитерация
Sofia Finance AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, "Джеймс Баучер", 103, ет. 1 Виж на картата
Има 49 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски услуги в областта на финансите, производството, внос, износ и търговия с продукти; сделки на придобиване, управление и разпореждане с недвижими имоти и вещни права върху тях, м... Консултантски услуги в областта на финансите, производството, внос, износ и търговия с продукти; сделки на придобиване, управление и разпореждане с недвижими имоти и вещни права върху тях, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, по реда на Закона за счетоводството; проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти, във връзка с производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; продажба на електроенергия; проучване, проектиране, строителство на съоръженията за продажба на произведена електроенергия; проектиране и консултации във връзка с изграждането на обекти на енергетиката; както и всяка друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това. прочети още скрии
Съвет на директорите
Костас Полемитис (свързан с 1 фирма)
Константинос Колокасидис (свързан с 40 фирми)
Теодорос Хрисис (свързан с 39 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
867,000 лева (867,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма София Файненс АД на латиница "Sofia Finance AD" с ЕИК/ПИК 175454231 е основана на 27 Ноември 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 867,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2008-03-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175454231 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2009-07-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Сердика, 23
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. ЧЕРНИ ВРЪХ, 32А, ет. 1

2009-10-05
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги в областта на финансите, производство, внос, износ и търговия с продукти; сделки на придобиване, управление и разпореждане с недвижими имоти и вещни права върху тях, маркетингови и рекламни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.
+ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ФИНАНСИТЕ, ПРОИЗВОДСТВОТО, ВНОС, ИЗНОС И ТЪРГОВИЯ С ПРОДУКТИ; СДЕЛКИ НА ПРИДОБИВАНЕ, УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ВЕЩНИ ПРАВА ВЪРХУ ТАХ, МАРКЕТИНГОВИ И РЕКЛАМНИ УСЛУГИ, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. В СЛУЧАЙ ЧЕ ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНА ДЕЙНОСТ СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗИЯ. ДРУЖЕСТВОТО ПРИЕМА ИЗВЪРШВАНЕТО Й СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗИЯ, ОСВЕН АКО ЗАКОНЪТ ПОЗВОЛЯВА ИЗВЪРШВАНЕТО Й ПРЕДИ ТОВА.

2010-03-22
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ФИНАНСИТЕ, ПРОИЗВОДСТВОТО, ВНОС, ИЗНОС И ТЪРГОВИЯ С ПРОДУКТИ; СДЕЛКИ НА ПРИДОБИВАНЕ, УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ВЕЩНИ ПРАВА ВЪРХУ ТАХ, МАРКЕТИНГОВИ И РЕКЛАМНИ УСЛУГИ, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. В СЛУЧАЙ ЧЕ ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНА ДЕЙНОСТ СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗИЯ. ДРУЖЕСТВОТО ПРИЕМА ИЗВЪРШВАНЕТО Й СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗИЯ, ОСВЕН АКО ЗАКОНЪТ ПОЗВОЛЯВА ИЗВЪРШВАНЕТО Й ПРЕДИ ТОВА.
+ Консултантски услуги в областта на финансите, производството, внос, износ и търговия с продукти; сделки на придобиване, управление и разпореждане с недвижими имоти и вещни права върху тях, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, по реда на Закона за счетоводството; проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти, във връзка с производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; продажба на електроенергия; проучване, проектиране, строителство на съоръженията за продажба на произведена електроенергия; проектиране и консултации във връзка с изграждането на обекти на енергетиката; както и всяка друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.

2010-05-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. ЧЕРНИ ВРЪХ, 32А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, "Джеймс Баучер", 103, ет. 1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма