Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Уайлдан ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175461845
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
Уайлдан
Транслитерация
WildAnn
Оборот
7,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Заселе Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
9329 - Други дейности, свързани с развлечения и отдих
Предмет на дейност
Предлагане на туристически продукти и услуги. Разработване на развлекателни програми за спорт и отдих. Подготовка и провеждане на иновативни събития и формати. Провеждане на семинари и обучения за при... Предлагане на туристически продукти и услуги. Разработване на развлекателни програми за спорт и отдих. Подготовка и провеждане на иновативни събития и формати. Провеждане на семинари и обучения за придобиване на умения и знания за: специализираните форми на туризъм, опазване на природата; дигитална икономика и други. Развитие на комуникационни канали за популяризиране на различните форми на алтернативен туризъм, природните ресурси и културно-историческото наследство на България; интернет маркетинг и реклама в туризма; подготовка и управление на проекти; извършване на проучвания; разработване на на концепции и стратегии за развитие на туризма; маркетингови и комуникационни стратегии; обучения в сферата на туристическата анимация; подготовка на технически задания за развитие на специализирани форми на туризъм. Изработка и търговия на предмети с художествена стойност и всякакви други дейности, незабранени от закона прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИМИР РАДЕВ АНГЕЛКОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИМИР РАДЕВ АНГЕЛКОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 7,000 -12.5% - -
2020 8,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Уайлдан ЕООД на латиница "WildAnn" с ЕИК/ПИК 175461845 е основана на 25 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Заселе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 7,000 лв.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2016-12-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 43, вх. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Кобилино бранище, 2
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-01-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Кобилино бранище, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Своге, Искър, 12
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и външнотърговска дейност, търговия с алкохол и тютюневи изделия (след лиценз), хотелиерство и ресторантьорство (след лиценз), туроператорска и туристическа агентска дейност (след лиценз), търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, маркетингови проучвания в страната и чужбина, производство, обработка и реализация на селскостопанска продукция, промишлени и хранителни стоки, строителни и строително-ремонтни дейности.
+ Разработване и реализиране на техники за анимация в туризма. Разработване на програми за развлечение на отдих. Разработване на концепции и реализиране на приключенски и екстремни активности - фестивали, събития и иновативни формати достъпни за всички възрасти. Проектиране и изграждане на екстремни и приключенски съоръжения. Разработване и предлагане на иновативни туристически продукти и услуги. Разработвне на модулни системи и провеждане на обучения на деца, подрастващи и възрастни за придобиване на умения при практикуването на екстремни спортове и приключенски игри. Развитие на иновативни комуникационни канали за популяризиране на различните форми на алтернативен туризъм и културно-историческото наследство на България; интернет маркетинг и реклама в туризма; подготовка и управление на проекти финансирани от ЕС; извършване на проучвания; изготвяне на концепции, маркетингови стратегии за общински планове за развитие; обучения в сферата на туризма и туристическата анимация; подготовка на технически и технологични задания за развитие на екстремен и приключенски туризъм и всякакви други дейности, незабранени от закона.

2020-11-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Своге, Искър, 12
+ БЪЛГАРИЯ, с. Заселе
Промяна предмет на дейност
- Разработване и реализиране на техники за анимация в туризма. Разработване на програми за развлечение на отдих. Разработване на концепции и реализиране на приключенски и екстремни активности - фестивали, събития и иновативни формати достъпни за всички възрасти. Проектиране и изграждане на екстремни и приключенски съоръжения. Разработване и предлагане на иновативни туристически продукти и услуги. Разработвне на модулни системи и провеждане на обучения на деца, подрастващи и възрастни за придобиване на умения при практикуването на екстремни спортове и приключенски игри. Развитие на иновативни комуникационни канали за популяризиране на различните форми на алтернативен туризъм и културно-историческото наследство на България; интернет маркетинг и реклама в туризма; подготовка и управление на проекти финансирани от ЕС; извършване на проучвания; изготвяне на концепции, маркетингови стратегии за общински планове за развитие; обучения в сферата на туризма и туристическата анимация; подготовка на технически и технологични задания за развитие на екстремен и приключенски туризъм и всякакви други дейности, незабранени от закона.
+ Предлагане на туристически продукти и услуги. Разработване на развлекателни програми за спорт и отдих. Подготовка и провеждане на иновативни събития и формати. Провеждане на семинари и обучения за придобиване на умения и знания за: специализираните форми на туризъм, опазване на природата; дигитална икономика и други. Развитие на комуникационни канали за популяризиране на различните форми на алтернативен туризъм, природните ресурси и културно-историческото наследство на България; интернет маркетинг и реклама в туризма; подготовка и управление на проекти; извършване на проучвания; разработване на на концепции и стратегии за развитие на туризма; маркетингови и комуникационни стратегии; обучения в сферата на туристическата анимация; подготовка на технически задания за развитие на специализирани форми на туризъм. Изработка и търговия на предмети с художествена стойност и всякакви други дейности, незабранени от закона

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма