Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИМПУЛС 2008 ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на December 18, 2018 11:06
ЕИК/ПИК
200001887
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 9, 2008 09:54
Наименование
ИМПУЛС 2008
Транслитерация
IMPULS 2008
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, "СВ. ОТЕЦ ПАИСИЙ ', 120А, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или друга вещи с целпрепродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба настоки от собствено производство, в т. ч. и земеделски продукти и др.;животновъдство; произ... Покупка на стоки или друга вещи с целпрепродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба настоки от собствено производство, в т. ч. и земеделски продукти и др.;животновъдство; производство и търговия с тютюн и тютюневи изделия / следлицензиране / превоз на пътници и товари в страната и в чужбина/ вкл. итаксиметрови услуга/, след лицензиране; комисионни и спедиционни сделки;складови сделки; лицензионни сделки; хотелиерски сделки/ след лицензиране/, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки илисделки по предоставянето на други услуги/ по законоустановения ред/;строителство. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне намегждинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството, а така също и извършването на всяка друга търговска сделка, която не езабранена със закон, а когато има разрешителен или лицензионен режим, след издаването на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЖЕЛЬО ГЕНЧЕВ ЖЕЛЕВ (свързан с 10 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЖЕЛЬО ГЕНЧЕВ ЖЕЛЕВ (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИМПУЛС 2008 ЕООД на латиница "IMPULS 2008" с ЕИК/ПИК 200001887 е основана на 9 Януари 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2008-01-09
Регистрация на фирмата

2008-04-21
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-02-13
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, В Т. Ч. И ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОДУКТИ И ДР. ; ЖИВОТНОВЪДСТВО; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ТЮТЮН И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ / СЛЕД ЛИЦЕНЗИРАНЕ / ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА/ ВКЛ. И ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ/ , СЛЕД ЛИЦЕНЗИРАНЕ; КОМИСИОННИ И СПЕДИЦИОННИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИЕРСКИ СДЕЛКИ/ СЛЕД ЛИЦЕНЗИРАНЕ/, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ СДЕЛКИ ИЛИ СДЕЛКИ ПО ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ДРУГИ УСЛУГИ/ ПО ЗАКОНОУСТАНОВЕНИЯ РЕД/ ;СТРОИТЕЛСТВО, А ТАКА СЪЩО И ИЗВЪРШВАНЕТО НА ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА СДЕЛКА, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, А КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН ИЛИ ЛИЦЕНЗИОНЕН РЕЖИМ, СЛЕД ИЗДАВАНЕТО НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ.
+ Покупка на стоки или друга вещи с целпрепродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба настоки от собствено производство, в т. ч. и земеделски продукти и др.;животновъдство; производство и търговия с тютюн и тютюневи изделия / следлицензиране / превоз на пътници и товари в страната и в чужбина/ вкл. итаксиметрови услуга/, след лицензиране; комисионни и спедиционни сделки;складови сделки; лицензионни сделки; хотелиерски сделки/ след лицензиране/,туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки илисделки по предоставянето на други услуги/ по законоустановения ред/;строителство. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне намегждинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството, а така също и извършването на всяка друга търговска сделка, която не езабранена със закон, а когато има разрешителен или лицензионен режим, след издаването на съответното разрешение или лиценз.

2018-12-18
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма