Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Овербейк Сълюшънс ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200040687
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 22, 2008 14:20
Наименование
Овербейк Сълюшънс
Транслитерация
Overbeek Solutions Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул."Рачо Димчев", 8 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Търговско представителство на наши и чуждестранни юридически лица, агентство и посредничество, маркетинг, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.... Търговско представителство на наши и чуждестранни юридически лица, агентство и посредничество, маркетинг, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Даниела Здравкова Малчева-Овербейк (свързан с 10 фирми)
Управител: ХЕНДРИК ОВЕРБЕЙК (свързан с 12 фирми)
Съдружник: ДАНИЕЛА ЗДРАВКОВА МАЛЧЕВА-ОВЕРБЕЙК 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 10 фирми)
Съдружник: ХЕНДРИК ОВЕРБЕЙК 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮБОВ УЛЯНОВНА КАЙРЯК (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Овербейк Сълюшънс ООД на латиница "Overbeek Solutions Ltd" с ЕИК/ПИК 200040687 е основана на 22 Февруари 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕН БИ КОНТРАКТИНГ", но на 9 Март 2016 година то бива сменено на сегашното "Овербейк Сълюшънс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-02-22
Регистрация на фирмата

2010-10-01
Промяна наименование
Името се сменя от ЕН БИ КОНТРАКТИНГ на ЗУЛУС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Средец, ул."Рачо Димчев", 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул."Рачо Димчев", 8
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Услуги за подбор на персонал, вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни юридически лица, маркетинг, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.
+ Търговия със стоки на едро и дребно, организиране на мероприятия, събития, партита, аниматорска дейност, почасово гледане на деца, детски парти клубове, отдаване под наем на парти артикули, фотографски услуги, строително ремонтни дейности, преводачески услуги, туристически услуги, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.

2016-03-09
Промяна наименование
Името се сменя от ЗУЛУС на Овербейк Сълюшънс
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия със стоки на едро и дребно, организиране на мероприятия, събития, партита, аниматорска дейност, почасово гледане на деца, детски парти клубове, отдаване под наем на парти артикули, фотографски услуги, строително ремонтни дейности, преводачески услуги, туристически услуги, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.
+ Предоставяне на консултантски услуги в сферата на финансите, счетоводни услуги, правно обслужване, данъчни консултации, маркетинг и реклама, търговско посредничество и представителство и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2017-01-11
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на консултантски услуги в сферата на финансите, счетоводни услуги, правно обслужване, данъчни консултации, маркетинг и реклама, търговско посредничество и представителство и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, счетоводни услуги, финансови и данъчни консултации, преводи, вътрешно и външно търговска дейност, търговско представителство на наши и чуждестранни юридически лица, търговско представителство и посредничество, маркетинг, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.

2019-12-10
Промяна предмет на дейност
- Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, счетоводни услуги, финансови и данъчни консултации, преводи, вътрешно и външно търговска дейност, търговско представителство на наши и чуждестранни юридически лица, търговско представителство и посредничество, маркетинг, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.
+ Търговско представителство на наши и чуждестранни юридически лица, агентство и посредничество, маркетинг, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма