Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

22ФРЕЙМА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200061578
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 20, 2008 09:23
Наименование
22ФРЕЙМА
Транслитерация
22FRAMES OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бл. 513, вх. В, ет. 4 Виж на картата
Има 29 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Продуцентска дейност; аудиовизуални услуги; производство, продуциране на филми и други аудио-визуални произведения; видео- и звукозаписи, както и други подобни дейности; издателска и печатарска де... Продуцентска дейност; аудиовизуални услуги; производство, продуциране на филми и други аудио-визуални произведения; видео- и звукозаписи, както и други подобни дейности; издателска и печатарска дейност; сделки с интелектуална собственост; информационни, импресарски и други услуги; търговско представителство и посредничество; разпространение на аудио-визуални продукти; консултантска дейност; всички останали незабранени от закона дейности; когато за определена дейност се изисква издаване на разрешение, лиценз, регистрация или друг акт, дейността се извършва след получаване на документа, акта или регистрацията. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕНТИН ВЕЛИЧКОВ СТОЕВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: АСЕН ВАЛЕНТИНОВ СТОЕВ 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВАЛЕНТИН ВЕЛИЧКОВ СТОЕВ 3,000.00 лв - 60.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма 22ФРЕЙМА ООД на латиница "22FRAMES OOD" с ЕИК/ПИК 200061578 е основана на 20 Март 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЕРМОФАКС КВОТ", но на 27 Април 2018 година то бива сменено на сегашното "22ФРЕЙМА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-03-20
Регистрация на фирмата

2018-04-27
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕРМОФАКС КВОТ на 22ФРЕЙМА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Овча купел, бл. 513, вх. В, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бл. 513, вх. В, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО ИЛИ РЕМОНТ НА ЖИЛИЩНИ ИЛИ НЕЖИЛИЩНИ СГРАДИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКВИ СТРОИТЕЛНО - МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ В СФЕРТА НА ПРОЕКТИРАНЕТО, СТРОИТЕЛСТВОТО И ИНВЕСТИЦИОННИЯ ПРОЦЕС, УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПОКУПКА ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ ИЛИ ЛИЗИГ, ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ СДЕЛКИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Продуцентска дейност; аудиовизуални услуги; производство, продуциране на филми и други аудио-визуални произведения; видео- и звукозаписи, както и други подобни дейности; издателска и печатарска дейност; сделки с интелектуална собственост; информационни, импресарски и други услуги; търговско представителство и посредничество; разпространение на аудио-визуални продукти; консултантска дейност; всички останали незабранени от закона дейности; когато за определена дейност се изисква издаване на разрешение, лиценз, регистрация или друг акт, дейността се извършва след получаване на документа, акта или регистрацията.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма