Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЛЕВЪР ТЕХНОЛОДЖИС ООД ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200061806
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 20, 2008 10:49
Наименование
КЛЕВЪР ТЕХНОЛОДЖИС ООД
Транслитерация
CLEVER TECHNOLOGIES LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ, 133 Виж на картата
Има 35 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Изграждане на фотоволтаични електроцентрали. Производство и търговия с електрическа енергия от възстановяеми енерго източници /ВЕИ/. Производство и търговия с компоненти и изделия за фотоволтаични сис... Изграждане на фотоволтаични електроцентрали. Производство и търговия с електрическа енергия от възстановяеми енерго източници /ВЕИ/. Производство и търговия с компоненти и изделия за фотоволтаични системи. Създаване на софтуер за управление на електроцентрали с ВЕИ. Инженеринг на съоръжения и системи в областта на ВЕИ. Енергиен мениджмънт, търговия със зелени сертификати. Проектиране, изграждане и поддържане на сградни енергийни и технически системи. Обучение на специалисти в Център за професионално образование и обучение. Придобиване и разпореждане с авторски права, права върху изобретения, търговски марки и промишлени образци, ноу-хау и други обекти на интелектуалната собственост. Консултантска, информационна и рекламна дейност. Посредничество, представителство, агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина. Комисионна и лизингова дейност. Обща вътрешна и външна търговия на едро и дребно с промишлени, хранителни, селскостопански стоки и вторични суровини. Бартерни сделки и консигнационна търговия. Транспортна дейност - превоз на товари и пътници в страната и чужбина. Посредническа дейност по проучване и наемане на специалисти за работа в страната и в чужбина. Проучване, проектиране, строителство и експлоатация на стопански обекти, жилищни сгради, туристически обекти. Финансово- счетоводни и икономически услуги. Посредничество и консултинг при сделки с недвижими имоти. Обмен на валута, туристически услуги и хотелиерство. Осъществяване на всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СРАЦИМИР НИКОЛОВ НИКИФОРОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СТАМАТ СТОЯНОВ УЗУНОВ 750.00 лв - 15.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: СРАЦИМИР НИКОЛОВ НИКИФОРОВ 4,250.00 лв - 85.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЛЕВЪР ТЕХНОЛОДЖИС ООД ООД на латиница "CLEVER TECHNOLOGIES LTD" с ЕИК/ПИК 200061806 е основана на 20 Март 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-03-20
Регистрация на фирмата

2009-12-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Младост, ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ, 133
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ, 133

2009-12-04
Промяна съдружници
+ СРАЦИМИР НИКОЛОВ НИКИФОРОВ - 4250 лв - 85.00% дял
+ СТАМАТ СТОЯНОВ УЗУНОВ - 750 лв - 15.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Изграждане на фотоволтаични електроцентрали. Производство и търговия с електрическа енергия от възстановяеми енерго източници /ВЕИ/. Производство и търговия с компоненти и изделия за фотоволтаични системи. Създаване на софтуер за управление на електроцентрали с ВЕИ. Инженеринг на съоръжения и системи в областта на ВЕИ. Енергиен мениджмънт, търговия със зелени сертификати. Проектиране, изграждане и поддържане на сградни енергийни и технически системи. Обучение на специалисти в Център за професионално образование и обучение. Придобиване и разпореждане с авторски права, права върху изобретения, търговски марки и промишлени образци, ноу-хау и други обекти на интелектуалната собственост. Консултантска, информационна и рекламна дейност. Посредничество, представителство, агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина. Комисионна и лизингова дейност. Обща вътрешна и външна търговия на едро и дребно с промишлени, хранителни, селскостопански стоки и вторични суровини. Бартерни сделки и консигнационна търговия. Транспортна дейност - превоз на товари и пътници в страната и чужбина. Посредническа дейност по проучване и наемане на специалисти за работа в страната и в чужбина. Проучване, проектиране, строителство и експлоатация на стопански обекти, жилищни сгради, туристически обекти. Финансово- счетоводни и икономически услуги. Посредничество и консултинг при сделки с недвижими имоти. Обмен на валута, туристически услуги и хотелиерство. Осъществяване на всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Изграждане на фотоволтаични електроцентрали. Производство и търговия с електрическа енергия от възстановяеми енерго източници /ВЕИ/. Производство и търговия с компоненти и изделия за фотоволтаични системи. Създаване на софтуер за управление на електроцентрали с ВЕИ. Инженеринг на съоръжения и системи в областта на ВЕИ. Енергиен мениджмънт, търговия със зелени сертификати. Проектиране, изграждане и поддържане на сградни енергийни и технически системи. Обучение на специалисти в Център за професионално образование и обучение. Придобиване и разпореждане с авторски права, права върху изобретения, търговски марки и промишлени образци, ноу-хау и други обекти на интелектуалната собственост. Консултантска, информационна и рекламна дейност. Посредничество, представителство, агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина. Комисионна и лизингова дейност. Обща вътрешна и външна търговия на едро и дребно с промишлени, хранителни, селскостопански стоки и вторични суровини. Бартерни сделки и консигнационна търговия. Транспортна дейност - превоз на товари и пътници в страната и чужбина. Посредническа дейност по проучване и наемане на специалисти за работа в страната и в чужбина. Проучване, проектиране, строителство и експлоатация на стопански обекти, жилищни сгради, туристически обекти. Финансово- счетоводни и икономически услуги. Посредничество и консултинг при сделки с недвижими имоти. Обмен на валута, туристически услуги и хотелиерство. Осъществяване на всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма