Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ампако Пропъртис ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200071106
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200071106 от 2021-08-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 31, 2008 10:05
Наименование
Ампако Пропъртис
Транслитерация
Ampaco Properties Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, Лозенец, ул.НИКОЛАЙ ЛИЛИЕВ, 34, ет. 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изграждане и търговия с недвижими имоти, дизайн и отдаване под наем, строителство; управление и поддръжка на недвижими имоти; търговско посредничество, представителство и агентска дейност при сд... Изграждане и търговия с недвижими имоти, дизайн и отдаване под наем, строителство; управление и поддръжка на недвижими имоти; търговско посредничество, представителство и агентска дейност при сделки с недвижими имоти; консултантска дейност по реализирането на проекти и извършването на оценки пазара на недвижимата собственост в страната; електронна търговия и дигитален маркетинг, разработване на мултимедийни и интерактивни продукти; вътрешно и външнотърговска дейност и услуги, както и всички останали дейности, не забранени със закон, като за извършването на дейностите, за които законодателството изисква разрешение или лиценз, ще се извършват след получаване на надлежно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЯН ПЕТРОВ ХАДЖИПЕНЧЕВ (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КРИСТИАН КОСТЕСКУ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТОЯН ПЕТРОВ ХАДЖИПЕНЧЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТОЯН ПЕТРОВ ХАДЖИПЕНЧЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ампако Пропъртис ЕООД на латиница "Ampaco Properties Ltd." с ЕИК/ПИК 200071106 е основана на 31 Март 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АМПАКО С И С", но на 3 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "Ампако Пропъртис". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-03-31
Регистрация на фирмата

2021-08-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200071106 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-01-14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2022-02-03
Промяна наименование
Името се сменя от АМПАКО С И С на Ампако Пропъртис
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Лозенец, ул.НИКОЛАЙ ЛИЛИЕВ, 34, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, Лозенец, ул.НИКОЛАЙ ЛИЛИЕВ, 34, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАВОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКРАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДР. УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Изграждане и търговия с недвижими имоти, дизайн и отдаване под наем, строителство; управление и поддръжка на недвижими имоти; търговско посредничество, представителство и агентска дейност при сделки с недвижими имоти; консултантска дейност по реализирането на проекти и извършването на оценки пазара на недвижимата собственост в страната; електронна търговия и дигитален маркетинг, разработване на мултимедийни и интерактивни продукти; вътрешно и външнотърговска дейност и услуги, както и всички останали дейности, не забранени със закон, като за извършването на дейностите, за които законодателството изисква разрешение или лиценз, ще се извършват след получаване на надлежно разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма