Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АВТО ФОКУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200083432
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 10, 2008 13:31
Наименование
АВТО ФОКУС
Транслитерация
AUTO FOKUS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кермен, ул. БЕНКОВСКИ, 12 Виж на картата
Предмет на дейност
Авторемонтни услуги, поддръжка и ремонт на машини, съоръжения, инсталации, битова техника и уреди, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен в... Авторемонтни услуги, поддръжка и ремонт на машини, съоръжения, инсталации, битова техника и уреди, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни и спедиционни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, печатарски и други услуги, отдаване под наем на недвижими имоти. Сделките и услугите ще се извършват по търговски начин в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИЛЕН ТЕНЕВ ИВАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИЛЕН ТЕНЕВ ИВАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АВТО ФОКУС ЕООД на латиница "AUTO FOKUS" с ЕИК/ПИК 200083432 е основана на 10 Април 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кермен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-04-10
Регистрация на фирмата

2008-05-26
Промяна предмет на дейност
- Авторемонтни услуги, поддръжка и ремонт на машини, съоръжения, инсталации, битова техника и уреди, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработин вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни и спедициони сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, печатарски и дреги услуги, отдаване под наем на недвижими имоти. Сделките и услугите ще се извършват по търговски начин в страната и чужбина.
+ Авторемонтни услуги, поддръжка и ремонт на машини, съоръжения, инсталации, битова техника и уреди, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни и спедиционни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, печатарски и други услуги, отдаване под наем на недвижими имоти. Сделките и услугите ще се извършват по търговски начин в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма