Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВЕНТС 621 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200086250
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200086250 от 2020-10-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 14, 2008 11:23
Наименование
ЕВЕНТС 621
Транслитерация
EWENTS 621
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. "ЛУКАШОВ", 10, ет. 3, ОФИС 310 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос и износ, разносна търговия, производство, заготовка, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения от растителен и животински произход в страната и чужбина, изку... Внос и износ, разносна търговия, производство, заготовка, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения от растителен и животински произход в страната и чужбина, изкупуване, преработка, съхранение и търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки. Търговия в страната и чужбина, транспорт на лица и товари в страната и чужбина; международен транспорт, покупка, както и сделки, свързани със строежа и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; транспортна дейност; сделки, които търговските представители и посредници извършват при осъществяване на дейността си; посредническа, маркетингова, консултантска и рекламна дейност, както и всяка друга дейност която не е изрично забранена от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БИСЕРКА ЕМИЛОВА ФИЛИПОВА (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ ЙОРДАНОВ ФИЛИПОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВЕНТС 621 ЕООД на латиница "EWENTS 621" с ЕИК/ПИК 200086250 е основана на 14 Април 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-04-14
Регистрация на фирмата

2016-05-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, вх. Г, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. "ЛУКАШОВ", 10, ет. 3, ОФИС 310

2019-10-03
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ТРАНСПОРТ НА ЛИЦА И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ; ПОКУПКА, КАКТО И СДЕЛКИ, СВЪРЗАНИ СЪС СТРОЕЖА И ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ; СДЕЛКИ, КОИТО ТЪРГОВСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ПОСРЕДНИЦИ ИЗВЪРШВАТ ПРИ ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА СИ; ПОСРЕДНИЧЕСКА, МАРКЕТИНГОВА, КОНСУЛТАНСКА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ КОЯТО НЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
+ Внос и износ, разносна търговия, производство, заготовка, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения от растителен и животински произход в страната и чужбина, изкупуване, преработка, съхранение и търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки. Търговия в страната и чужбина, транспорт на лица и товари в страната и чужбина; международен транспорт, покупка, както и сделки, свързани със строежа и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; транспортна дейност; сделки, които търговските представители и посредници извършват при осъществяване на дейността си; посредническа, маркетингова, консултантска и рекламна дейност, както и всяка друга дейност която не е изрично забранена от законодателството на Република България.

2020-10-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200086250 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма