Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОНСУЛТ ШУМЕН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200087441
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 15, 2008 10:26
Наименование
КОНСУЛТ ШУМЕН
Транслитерация
CONSULT C SHUMEN
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, Велики Преслав, 52, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Дейност по продажба на недвижим имоти, консултантска и посредническа дейност; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, ... Дейност по продажба на недвижим имоти, консултантска и посредническа дейност; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, продажба на стоки собствено производство, външнотърговска дейност, представителство и посредничество на местни физически или юридически лица в страната и чужбина, учебно-възпитателни и педагогически услуги, подготовка и изучаване на чужди езици, компютърна грамотност и всякакви други услуги незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Радостина Георгиева Русева (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАЯ МАРИНОВА ЦЕКОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛИНКА ПЕТКОВА ЦВЕТКОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Радостина Георгиева Русева (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОНСУЛТ ШУМЕН ЕООД на латиница "CONSULT C SHUMEN" с ЕИК/ПИК 200087441 е основана на 15 Април 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КОНСУЛТ Ц ШУМЕН", но на 5 Февруари 2015 година то бива сменено на сегашното "КОНСУЛТ ШУМЕН". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-04-15
Регистрация на фирмата

2015-02-05
Промяна наименование
Името се сменя от КОНСУЛТ Ц ШУМЕН на КОНСУЛТ ШУМЕН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. МАРИЦА, 14, вх. 2, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, Велики Преслав, 52, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН , ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА , ПРОДАЖБА НА СТОКИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО , ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА , УЧЕБНО-ВЪЗПИТАТЕЛНИ И ПЕДАГОГИЧЕСКИ УСЛУГИ , ПОДГОТОВКА И ИЗУЧАВАНЕ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ , КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Дейност по продажба на недвижим имоти, консултантска и посредническа дейност; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, продажба на стоки собствено производство, външнотърговска дейност, представителство и посредничество на местни физически или юридически лица в страната и чужбина, учебно-възпитателни и педагогически услуги, подготовка и изучаване на чужди езици, компютърна грамотност и всякакви други услуги незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма