Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЙОНЧЕВИ-ХРИСТО ЙОНЧЕВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200088162
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 15, 2008 15:03
Наименование
ЙОНЧЕВИ-ХРИСТО ЙОНЧЕВ
Транслитерация
JONCHEVI-HRISTO JONCHEV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Голям извор, КРАКОЖАБЕНЕ, 7 Виж на картата
Код на икономическа дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА КЕРАМИКА
Предмет на дейност
Производство и търговия на интериорна и градинска керамика; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид; търговско посредничество и представителство и всички други де... Производство и търговия на интериорна и градинска керамика; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид; търговско посредничество и представителство и всички други дейности и услуги, незабранени от закона; Всички видове почистване, комплексна хигиенизация, професионална дезинфекция на всякакви обекти, авто-почистване и авторемонт, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен и обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж и ремонт на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, търговия на едро и дребно с хранителни и пакетирани стоки. прочети още скрии
Физически лица търговци
ХРИСТО ЦВЕТАНОВ ЙОНЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЙОНЧЕВИ-ХРИСТО ЙОНЧЕВ ЕТ на латиница "JONCHEVI-HRISTO JONCHEV" с ЕИК/ПИК 200088162 е основана на 15 Април 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Голям извор.

Хронология

2008-04-15
Регистрация на фирмата

2009-12-23
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ИНТЕРИОРНА И ГРАДИНСКА КЕРАМИКА; ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Производство и търговия на интериорна и градинска керамика; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид; търговско посредничество и представителство и всички други дейности и услуги, незабранени от закона; Всички видове почистване, комплексна хигиенизация, професионална дезинфекция на всякакви обекти, авто-почистване и авторемонт, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен и обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж и ремонт на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, търговия на едро и дребно с хранителни и пакетирани стоки.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма